Απελπισμένη για McDonald's στη Βρετανία, πήδηξε από το παράθυρο στο Drive-Thru την παραγγελία της (vid)

Newsroom
Απελπισμένη για McDonald's στη Βρετανία, πήδηξε από το παράθυρο στο Drive-Thru την παραγγελία της (vid)
Η κοπέλα, όταν πήγε να παραγγείλει από το Drive-Thru άκουσε τους υπαλλήλους να της λένε ότι δεν παίρνουν παραγγελίες, γιατί είχαν τελειώσει τα γάντια. Τότε ανέλαβε δράση…

Κι όμως… Δεν δίστασε, η καλοντυμένη -με φόρεμα και τακούνια κοπέλα- να πηδήξει από το παράθυρο του Drive-Thru στα McDonald's, για να δώσει εντολή να ανάψουν και πάλι τη σχάρα για να της φτιάξουν το αγαπημένο της γεύμα.

Η κοπέλα, όταν πήγε να παραγγείλει από το Drive-Thru άκουσε τους υπαλλήλους να της διαμηνύουν ότι δεν παίρνουν πλέον παραγγελίες, γιατί είχαν τελειώσει τα γάντια και δεν μπορούσαν να φτιάξουν τα γεύματα.

2

Η νεαρή κοπέλα, όχι μόνο δεν το δέχθηκε αυτό, αλλά πέρασε το πόδι της από το παράθυρο και στη συνέχεια πήδηξε ολόκληρη μέσα στο κατάστημα, εν μέσω γέλιων και κραυγών από τους υπαλλήλους.

Χτύπησε τα χέρια της από χαρά και αναζήτησε τον υπεύθυνο του καταστήματος, λέγοντάς του πως θέλει το φαγητό της. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν να γελάνε και όταν την βλέπουν να κινείται στην κουζίνα, θέλοντας να φτιάξει το γεύμα της, κάποιος της φωνάζει «τι κάνεις;».

Όσο για τα σχόλια, έγινε ένας μικρός χαμός, με τους περισσότερους να τη βρίσκουν αστεία, αλλά και κάποιους να λένε πως σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

@greergreer #fyp #viral #mcdonalds ♬ original sound - quezgreer