Η απάντηση και από την Ευγενία Μανωλίδου που βρίσκεται στη Βουλή: «Χυδαίο ψέμα, με καλούν από τα δελτία ειδήσεων»

Newsroom
Η απάντηση και από την Ευγενία Μανωλίδου που βρίσκεται στη Βουλή: «Χυδαίο ψέμα, με καλούν από τα δελτία ειδήσεων»
Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη πήρε θέση για τα όσα γράφτηκαν από ανώνυμους λογαριασμούς περί ξυλοδαρμού της από τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου πήρε θέση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητα από ανώνυμους λογαριασμούς, ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χειροδίκησε εναντίον της.

Η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την Ελληνική Αγωγή, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores»!

Ο Υπουργός Ανάπτυξης νωρίτερα είχε αναφέρει πως από τότε που μπήκε στην πολιτική έχει γίνει πολλές φορές στόχος, αλλά με το τελευταίο, το οποίο διέψευσε, η κατάσταση έχει ξεφύγει.

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!», ανέφερε.

2

Η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε μάλιστα στα θεωρεία της Βουλής, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία».