Αδιανόητα κλωτσομπουνίδια σε αγώνα… κρίκετ στο Staffordshir: Βάρεσαν παίκτη με μεταλλικό μπαστούνι (vid)

Newsroom
Αδιανόητα κλωτσομπουνίδια σε αγώνα… κρίκετ στο Staffordshir: Βάρεσαν παίκτη με μεταλλικό μπαστούνι (vid)
Άγρια συμπλοκή, μεταξύ των παικτών με μπουνιές, κλωτσιές, λαβές… Κάποιοι μάλιστα πήραν ακόμα και σηκωτό αντίπαλο.

Έχουμε δει πολλοί αγώνες να σημαδεύονται από επεισόδια, να γίνονται συμπλοκές μεταξύ των παικτών, ωστόσο σε αγώνα… κρίκετ, μάλλον είναι πρωτόγνωρο. Συνέβη στον αγώνα της 6ης κατηγορίας μεταξύ του Hanford και του Newcastle & Hartshill, με τους θεατές να μένουν άναυδοι μπροστά σε αυτό που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους.

Μία άγρια συμπλοκή, μεταξύ των παικτών με μπουνιές, κλωτσιές, λαβές… Κάποιοι μάλιστα πήραν ακόμα και σηκωτό αντίπαλο, ενώ ένας άντρας κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση με μεταλλικό μπαστούνι.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που έγιναν στα social media, η διαμάχη ξεκίνησε επειδή δεν υπήρχαν διαιτητές στον αγώνα. Η αστυνομία του Staffordshire διερευνά το περιστατικό μετά τη δημοσίευση βίντεο από τον καυγά στο διαδίκτυο.

Ο πρόεδρος της Λίγκας Γκάβιν Καρ πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα γνωρίζει την κατάσταση που έλαβε χώρα και είμαστε λυπημένοι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο. Αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση στην κοινωνία, πόσο μάλλον σε ένα γήπεδο κρίκετ. Το θέμα θα παραπεμφθεί στον πειθαρχικό αξιωματικό της λίγκας και θα το αντιμετωπίσουμε μέσω των σωστών ενεργειών».