Αμερικανίδα ταξίδεψε για να γνωρίσει κάποιον: Ξύπνησε κι εκείνος είχε εξαφανιστεί αφήνοντάς την στο «διαβάστηκε» (vid)

Newsroom
Αμερικανίδα ταξίδεψε για να γνωρίσει κάποιον: Ξύπνησε κι εκείνος είχε εξαφανιστεί αφήνοντάς την στο «διαβάστηκε» (vid)
Η κοπέλα έχοντας πολλές προσδοκίες γι' αυτή την γνωριμία αποφάσισε να πάει να τον βρει, ωστόσο δεν πήγε και πολύ... καλά!

Αρκετές ερωτικές σχέσεις έχουν ξεκινήσει μέσω των social media, με τους χρήστες να ξεκινούν να ανταλλάσσουν μηνύματα τα οποία στην συνέχεια γίνονται καθημερινά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει απόσταση με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένας εκ των δυο να ταξιδέψει ώστε να γίνει η γνωριμία.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση μιας TikToker, της Σαμάνθα, η οποία αντάλλασσε μηνύματα με έναν άνδρα. Στην συνέχεια έκαναν και βιντεοκλήση, ώστε να δουν ο ένας τον άλλο και τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν.

Η κοπέλα έχοντας πολλές προσδοκίες γι' αυτή την γνωριμία αποφάσισε να πάει να τον βρει αντί να ταξιδέψει ο άνδρας με τον οποίο μιλούσαν.

@sdenoyer Reply to @deegutierrez1 ♬ original sound - SamanthaMarie

Ωστόσο η γνωριμία δεν κατέληξε τόσο... καλά. Όπως ανέφερε η ίδια στους ακολούθους της στο Tik Tok την επόμενη ημέρα από την γνωριμία τους αυτός εξαφανίστηκε.

«Πέταξα σε όλη τη χώρα για ένα ραντεβού όπου θα συναντούσα τον άνδρα με τον οποίο μιλούσα. Όταν ξύπνησα από έναν υπνάκο στο ξενοδοχείο είχε φύγει μαζί με όλα του τα πράγματά του», και γύρισε την κάμερα του κινητού για να δείξει την άδεια πλευρά του κρεβατιού της.

«Αποκαλύπτω τον κλόουν που πραγματικά είμαι», αστειεύτηκε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

@sdenoyer #stitch with @ayeevuh._ #greenscreen ♬ original sound - SamanthaMarie

Μάλιστα, στο βίντεό της έχει συμπεριλάβει και τα μηνύματα που του έστειλε αφού εκείνος είχε γίνει... καπνός, χωρίς φυσικά να έχει λάβει κάποια απάντηση.