Ο 17χρονος για το χαστούκι από τον Thug Slime: «Του είπα "έλα κάτω μόνος σου, με έπιασε σωματοφύλακας"» (vid)

Newsroom
Ο 17χρονος για το χαστούκι από τον Thug Slime: «Του είπα "έλα κάτω μόνος σου, με έπιασε σωματοφύλακας"» (vid)
Ο νεαρός που δέχθηκε το χτύπημα από τον Thug Slime εξηγεί τι συνέβη στο περιστατικό με τον γνωστό τράπερ.

Ακόμα ένα επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Thug Slime είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή. Θυμίζουμε οτι μόνο το τελευταίο διάστημα ο γνωστός τράπερ είχε κατηγορηθεί για ένα επεισόδιο με μαχαιριές στον Κολωνό, είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών στην Λαμία, ενώ τώρα χτύπησε έναν νεαρό που πέταξε ένα παγάκι κατά την διάρκεια εμφάνισής του σε μπαρ.

Ο 17χρονος που δέχθηκε την σφαλιάρα σε μαγαζί στις Σπέτσες, μίλησε στην κάμερα του Star και εξιστόρησε τι συνέβη...

«Έγινε την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ πέταξα ένα παγάκι και τον βρήκα στο δάχτυλο που κρατούσε το μικρόφωνο. Σταμάτησε τη μουσική αυτός και είπε: “Ποιος το έκανε αυτό;” Σήκωσα το χέρι μου και μου λέει: “Έλα εδώ”. Πάω, σκύβει, μου μιλάει και μου λέει: “Φταίω εγώ να σε βαρέσω τώρα;” Και του κάνω εγώ ειρωνικά: “Βάρα με”. Αλλά δεν περίμενα να με βαρέσει. Έκανα δύο βήματα πίσω και ένας σωματοφύλακάς του με κρατούσε από τον λαιμό. Κατέβα κάτω μόνος σου, του λέω. Κατέβηκε με απειλητικές κινήσεις και μετά με απομάκρυνε η ασφάλεια του μαγαζιού. Με έπιασε ένας κύριος της ασφάλειας και μου είπε να ηρεμήσω και με έβγαλε έξω. Ήταν μια κίνηση της στιγμής που δεν σκέφτηκα καν. Επίτηδες το έριξα αλλά, εντάξει δεν περίμενα να γίνει αυτός ο χαμός».

Ο επιχειρηματίας του μαγαζιού, ο Γιάννης Σπέτσιος μιλώντας για το περιστατικό είπε: «Δεν μπορεί όμως ο κάθε πελάτης να πετάει παγάκι στον καλλιτέχνη που έχω φέρει εγώ για να διασκεδάσει εκείνον. Τα παγάκια αυτά πέτυχαν την κοπέλα στο ταμείο και της πρήστηκε στο κεφάλι», ενώ σε ερώτηση του αν του είπε κάτι ο Thug Slime, δήλωσε: «Έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα και δεν είπε και τίποτα, ούτε συγγνώμη».