Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής Γιώργος Διαμαντόπουλος (vids)

Newsroom
Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής Γιώργος Διαμαντόπουλος (vids)
Ο τραγουδιστής Γιώργος Διαμαντόπουλος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του σε ηλικία 85 ετών.

Η φωνή του Γιώργου Διαμαντόπουλου, του πατρινού τραγουδιστή, που την δεκαετία του ’70 μεσουρανούσε σε Ελλάδα και εξωτερικό, «έσβησε» για πάντα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως αναφέρει το pelop.gr, ο μεγάλος ερμηνευτής, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του από την ανιψιά του που είχε πάει να τον επισκεφτεί.

Αμέσως, ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ζούσε μόνος του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του σε ηλικία 85 ετών, έχοντας κρεμαστεί με σχοινί από το σίδερο της κουρτίνας του ντους.

Διέμενε μόνος του σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Αράξου και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια μεγάλη λαϊκή φωνή που είχε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ελληνική ομογένεια. Μεταξύ των σύγχρονων τραγουδιστών που τον θαύμαζαν και ο πατρινός Σπύρος Πανταζόπουλος. «Είχε κάνει δίσκο ακόμη και με την Columbia, κάτι πολύ δύσκολο για τραγουδιστή της εποχής του» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».