Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ότι κάποτε υπήρξε «βαποράκι» μεταφέροντας ναρκωτικά στο Μαρόκο

Newsroom
Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ότι κάποτε υπήρξε «βαποράκι» μεταφέροντας ναρκωτικά στο Μαρόκο
Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Κάμερον Ντιάζ όταν έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο μόντελινγκ.

Άγνωστες πτυχές της αποκάλυψε η Κάμερον Ντίαζ, πριν καν ακόμα αρχίσει να ασχολείται με την υποκριτική. Η σταρ του Χόλιγουντ ισχυρίστηκε ότι είχε χρησιμοποιηθεί ως «βαποράκι» μεταφέροντας ναρκωτικά τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας στο μόντελινγκ, καθώς είχε συναντήσει αρκετές δυσκολίες.

Η 49χρονη ηθοποιός θυμήθηκε ότι εκείνη την εποχή προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει δουλειά ως μοντέλο στο Παρίσι. Η 20χρονη τότε Κάμερον προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, δέχθηκε να «κλείσει» μια ύποπτη δουλειά, όταν της ζητήθηκε να μεταφέρει μια κλειδωμένη βαλίτσα.

Ενώ στις ΗΠΑ είχε κάνει κάποιες δουλειές στον χώρο του μόντελινγκ, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όταν μετακόμισε στο Παρίσι. «Ήμουν εκεί έναν ολόκληρο χρόνο και δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Τότε δέχθηκα μια δουλειά, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήμουν απλά «βαποράκι» που μετέφερε να ναρκωτικά στο Μαρόκο», είπε στο podcast του Second Life.

Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Μαρόκο και της ζήτησαν να ανοίξει την βαλίτσα άρχισε να σκέφτεται: «Τι σκ... έχει μέσα;». Η διάσημη ηθοποιός συνέχισε: «Ήμουν ένα ξανθό κορίτσι με μπλε μάτια στο Μαρόκο, ήταν δεκαετία του '90, φορούσα σκισμένο τζιν και μπότες και τα μαλλιά μου ήταν κάτω».

Εξήγησε στους αξιωματούχους του αεροδρομίου ότι δεν είχε ιδέα ποιανού ήταν η βαλίτσα και τι περιείχε, κάτι που πιθανώς δεν θα μπορούσε να κάνει σήμερα με τα μέτρα να είναι σαφώς πιο σκληρά από τότε. «Αυτή ήταν η μόνη δουλειά που πήρα στο Παρίσι». Λίγο αργότερα πάντως, η ζωή της άλλαξε αφού την επέλεξαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας «The Mask», που σηματοδότησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1994.