Πλάνα τρόμου: Εργάτης στο Τορόντο αιωρείται από γερανό πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος- «Κρατήσου αδερφέ» του φώναζαν (vid)

Newsroom
Πλάνα τρόμου: Εργάτης στο Τορόντο αιωρείται από γερανό πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος- «Κρατήσου αδερφέ» του φώναζαν (vid)
Σοκαριστικό βίντεο που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Ένα βίντεο που κόβει πραγματικά την ανάσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με έναν εργάτη στο Τορόντο να κρέμεται από έναν γερανό που σηκώνει μία μεγάλη παλέτα (εικάζεται με δομικά υλικά) ανάμεσα σε ουρανοξύστες. Είναι άγνωστο πως ο άντρας βρέθηκε σε αυτή τη δυσχερή και επικίνδυνη θέση.

Είχε καταφέρει να κρατιέται από ένα σχοινί και να βρίσκεται κάτω από την παλέτα, αρκετά μέτρα ψηλά από το έδαφος. Ο γερανός κατέβαινε προς τα κάτω και ο άτυχος εργάτης που φώναζε, κουνούσε τα πόδια του στον αέρα.

Συνάδελφοί του, του φωνάζουν «κρατήσου αδερφέ» και μονολογούν «Θεέ μου, πως έγινε αυτό;». Βλέποντας τον γερανό να κατεβαίνει, κρατάνε την ανάσα τους, ωστόσο δεν είναι σίγουρη ότι ο χειριστής του γερανού τον έχει δει, καθώς όπως κατεβαίνει η παλέτα και κατ’ επέκταση ο εργάτης που αιωρείται, από κάτω έχει δομικά υλικά και υπό δημιουργία κτίριο και του φωνάζουν «σταμάτα».

2

Αν και το βίντεο δεν δείχνει τον άνδρα να φτάνει σε ασφάλεια στο έδαφος, οι υπεύθυνοι επιβεβαίωσαν ότι ο εργαζόμενος κατέβηκε με ασφάλεια και δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.