Δωμάτιο στην Ίμπιζα εντελώς τσάμπα, μόνο που σε βλέπουν οι πάντες (vid)

Newsroom
Δωμάτιο στην Ίμπιζα εντελώς τσάμπα, μόνο που σε βλέπουν οι πάντες (vid)
Το δωμάτιο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου, που σημαίνει ότι θα έχει αρκετή κίνηση και πολλά αδιάκριτα μάτια πάνω σας. 

Μεγάλη ευκαιρία προσφέρει ξενοδοχείο στην Ίμπιζα, μόνο που υπάρχει και… «παγίδα»! Στο Paradiso Art Hotel μπορεί να μείνει κανείς στη Zero Suite εντελώς δωρεάν, αλλά το δωμάτιο έχει… διάφανους τοίχους, που σημαίνει ότι θα σας βλέπουν οι πάντες.

Μπορούμε να το κάνουμε ακόμα… χειρότερο: Το δωμάτιο βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου (Zero Suite), που σημαίνει ότι θα έχει αρκετή κίνηση και πολλά αδιάκριτα μάτια πάνω σας.

2

Το ξενοδοχείο όμως- πέρα από το γεγονός ότι υπόσχεται δωρεάν διανυκτέρευση- σας δελεάζει με μια αξέχαστη εμπειρία, γιατί πότε ξανά θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε σε ένα τέτοιο δωμάτιο;

Η TikToker Olympia Anley έκανε πρόσφατα check in στο ξενοδοχείο για διαμονή στη σουίτα Zero, «μοιράζοντας» ένα βίντεο από την εμπειρία της. Έβαλε μάλιστα λεζάντα: «Έχω κάνει πολλούς φίλους απόψε».

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r

Κάποιος βέβαια σχολίασε «αυτός θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τι νόημα έχουν οι γυάλινοι τοίχοι;».

2

Όπως και να χει είναι πρωτότυπο και ιδανικό για influencers.