Δεμένη αρκούδα προσπαθεί να απελευθερωθεί σε τσίρκο της Ρωσίας μπροστά σε θεατές: Ολοκλήρωσε το κόλπο της με ασφάλεια (vid)

Newsroom
Δεμένη αρκούδα προσπαθεί να απελευθερωθεί σε τσίρκο της Ρωσίας μπροστά σε θεατές: Ολοκλήρωσε το κόλπο της με ασφάλεια (vid)
Αιχμάλωτη αρκούδα προσπάθησε να απελευθερωθεί πριν από την «παράσταση» της, σε κατάμεστο τσίρκο της Ρωσίας.

Ξανά και ξανά το ίδιο θέμα. Ζώα, που ανήκουν στην άγρια φύση, να είναι αιχμαλωτισμένα, δεμένα και να ταλαιπωρούνται από τα χέρια ανθρώπων στον βωμό του χρήματος. Μία αρκούδα, στο Μπλαγκοβέσσενσκ της Ρωσίας, την ώρα της παράστασης, προσπάθησε να απελευθερωθεί από το λουρί της, με την οποία ήταν δεμένη από τον λαιμό.

Το μεγαλόσωμο ζώο ταράχθηκε λίγο πριν το νούμερό της, για ανθρώπους που χειροκροτούν όταν βλέπουν να ταλαιπωρείται ένα ζώο για να πλουτίζουν οι βασανιστές τους.

Ευτυχώς τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα, με τον διευθυντή του τσίρκου και τον δαμαστή της να την ελέγχουν και τελικά η καφέ αρκούδα να υπακούει.

Με τη βοήθεια λιχουδιών που της έδιναν, η αρκούδα ξεκίνησε και έβγαλε κανονικά το κόλπο της, ανακουφίζοντας το κοινό, ότι τίποτα δυσάρεστο δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Με την ανάρτηση του βίντεο όμως στα social media, επήλθε η δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου για τον βασανισμό των ζώων στα τσίρκο.

Μία γυναίκα που βρέθηκε στην «παράσταση» είπε μάλιστα πως η ζέστη εκεί μέσα είναι αφόρητη για τα ζώα, ενώ πολλοί έγραψαν πως πρέπει επιτέλους να απαγορευτούν αυτές οι παραστάσεις με τα ζώα.