«Θα παρκάρω το φορτηγό μου στο σαλόνι σου»: Διέλυσε την πρόσοψη του σπιτιού της πρώην κοπέλας του στην Αγγλία με το θηριώδες όχημά του (vid)

Newsroom
«Θα παρκάρω το φορτηγό μου στο σαλόνι σου»: Διέλυσε την πρόσοψη του σπιτιού της πρώην κοπέλας του στην Αγγλία με το θηριώδες όχημά του (vid)
Παράτησε το φορτηγό με το πορτοφόλι του μέσα και όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, τον έναν τον έφτυσε.

Την ενοχή του ομολόγησε ένας θυμωμένος με την πρώην κοπέλα του οδηγός φορτηγού στην Αγγλία, ο οποίος έριξε το θηριώδες όχημά του στο σπίτι της, γκρεμίζοντας την πρόσοψη.

Ο Ντέρεκ Ουέλινγκτον, ο λόγος για τον οποίο, συνελήφθη μεθυσμένος, αφού πρώτα είχε διαλύσει το σπίτι της πρώην κοπέλας του Σάρα Κάσιντι. Όπως είπε, ο 34χρονος- ο οποίος είχε ήδη περιοριστικά μέτρα εις βάρος του από την πρώην κοπέλα του, με τα οποία του απαγόρευε να την πλησιάζει- την πήρε στο τηλέφωνο ζητώντας της επιτακτικά να βγει να τον συναντήσει.

Όταν η Κάσιντι αρνήθηκε να τον συναντήσει, εκείνος της απάντησε: «Τότε θα παρκάρω το φορτηγό μου στο σαλόνι σου».

Η κοπέλα του απάντησε «σε καμία περίπτωση να μην έρθεις στο σπίτι, υπάρχουν παιδιά εδώ» και ο 34χρονος της είπε «θα έρθω με κάθε τρόπο». Τότε αποφάσισε να τον συναντήσει για να αποτρέψει το κακό, ωστόσο όταν βγήκε έξω, είδε να μετακινεί με ταχύτητα το φορτηγό του προς το σπίτι της και έτσι τρομοκρατημένη γύρισε πίσω.

2

Οδήγησε το φορτηγό του με την όπισθεν πολλές φορές στην πρόσοψη του σπιτιού της, με σκοπό να προκαλέσει τεράστιες ζημιές, τόσο στο σπίτι της Κάσιντι όσο και σε αυτό της γειτόνισσας. Μιλάμε για ζημιά 470.000 λιρών (546.000 ευρώ), καθώς και τα δύο σπίτια γκρεμίστηκαν από μπροστά.

Ο Ουέλινγκτον εγκατέλειψε το φορτηγό σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, αφήνοντας όμως το πορτοφόλι του μέσα. Η αστυνομία δεν άργησε να τον συλλάβει. Ομολόγησε μάλιστα την ενοχή του για μια σειρά από κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της ένοχης και απερίσκεπτης συμπεριφοράς σε κίνδυνο ζωής.

2

Ο οδηγός ομολόγησε επίσης την ενοχή του για επίθεση, παραβίαση εγγύησης, απειλητική συμπεριφορά αλλά και φτύσιμο αστυνομικού.

Ένας γείτονας παρομοίασε το τρομακτικό αυτό περιστατικό με «σεισμό», ενώ πλέον εφτά άτομα συνολικά δεν έχουν που να μείνουν, καθώς τα σπίτια τους είναι κατοικήσιμα.