H Γερμανού απάντησε στην Josephine για το σπρώξιμο στον νεαρό στα MAD: «Θα ήθελα να ζητήσει συγγνώμη, δεν αλλάζω γνώμη» (vid)

Newsroom
H Γερμανού απάντησε στην Josephine για το σπρώξιμο στον νεαρό στα MAD: «Θα ήθελα να ζητήσει συγγνώμη, δεν αλλάζω γνώμη» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού εμφανώς ενοχλημένη σχολίασε τις εξηγήσεις της Josephine για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν αλλάζει γνώμη και πιστεύει πως θα έπρεπε να πουν μια συγγνώμη στον νεαρό.

Σάλος είχε προκληθεί με το βίντεο από τα MAD VMA, που έδειχνε άτομα δισκογραφικής εταιρείας να σπρώχνουν έναν νεαρό που κουβαλούσε πράγματα και την Josephine να του φωνάζει «φύγε».

Η τραγουδίστρια με ένα μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, παρουσίασε την δική της εκδοχή, λέγοντας πως δεν ήταν εργαζόμενος στη εκδήλωση, αλλά φίλος ενός άλλου καλλιτέχνη.

Η Ναταλία Γερμανού βλέποντας στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται», το απόσπασμα με την απάντηση της τραγουδίστριας, θέλησε να το σχολιάσει.

«Άρα το επιμύθιο είναι, "δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε εργαζόμενους της παραγωγής, μπορούμε όμως να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο". Όχι! Κατ' εμέ. Συγγνώμη Ζόζεφιν. Δεν συμφωνώ. Θα επιμείνω στην άποψή μου της προηγούμενης εβδομάδας ότι ήταν μια κακή σας στιγμή. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν δεν ήταν μια κακή στιγμή. Πώς αλλιώς να το πω; Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα το πω μια κακή στιγμή. Και του Γιώργου και της Ζόζεφιν», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν είναι παρορμητική στιγμή. Παρορμητικό είναι αν εγώ αρπάξω τον Παναγιώτη και του δώσω φιλί στο στόμα. Συγγνώμη λέει δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος καλλιτέχνη και ήταν η βράβευσή μου. Και πάλι, περνούσε μπροστά ο άνθρωπος. Ότι τι; "Φύγε, φύγε". Κάτσε», συμπλήρωσε εμφανώς ενοχλημένη από το γεγονός.

«Και πάλι εγώ δεν αλλάζω γνώμη στο γεγονός ότι επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής αλλά ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη και του πήγαινε σουβλάκια... Ό,τι και να ήταν, όποιος και να ήταν. Και ο Bon Jovi να ήταν, που δεν ήταν, γιατί αν ήταν θα έπεφταν όλοι κάτω και θα υποκλίνονταν και θα κουνούσαν τις ουρές τους... Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Πείτε μου αν έχω άδικο. Εγώ ξέρεις τι θα ήθελα; Αυτή την ανάρτηση που κάνει, αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι, η Ζόζεφιν, να βγει και να πει "θέλω να πω κάτι, σε σχέση με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στη βράβευσή μου κλπ. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από το παιδί αυτό, που ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη και του πήγαινε σουβλάκια. Συγγνώμη που σε σπρώξαμε, συγγνώμη που σου φωνάξαμε φύγε. Και να το κλείσει εκεί. Μόνο αυτό θα ήθελα εγώ, δεν θέλω όλες τις άλλες εξηγήσεις. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και φίλους καλλιτεχνών, άρα σπρώχνουμε κατά βούληση. Δεν είναι έτσι», κατέληξε η παρουσιάστρια.