Τρεις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στα Πατήσια

Newsroom
Τρεις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στα Πατήσια
Ο άνδρας που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο στα Κάτω Πατήσια κατέληξε το πρωί της Κυριακής (3/7).

Νύχτα θρίλερ στην Αθήνα, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (2/7) σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια που είχαν ως συνέχεια την καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους.

Από την συμπλοκή έχασαν την ζωή τους δυο άνθρωποι, ενώ το πρωί της Κυριακής (3/7) πέθανε και τρίτο άτομο. Πρόκειται για τον ένα εκ των τεσσάρων τραυματιών της αιματηρής συμπλοκής ο οποίος νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και είχε διασωληνωθεί.

Πρόκειται για τον άνδρα που είχε παρασυρθεί από το όχημα των δραστών, ο οποίος τελικά, όπως διαπιστώθηκε, είχε δεχθεί και πυροβολισμούς.

Τι συνέβη

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά άτομα για άγνωστη αιτία.

Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά, να μεταφερθεί στην Παμμακάριστο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Δύο τραυματίες

Ένας ακόμα τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και άλλος ένας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στην περιοχή, επικράτησε πανικός, ενώ επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας.