Σάλος με την κίνηση ανθρώπων δισκογραφικής εταιρείας στα MAD: Έσπρωξαν παιδί που κουβαλούσε και εξυπηρετούσε (vid)

Newsroom
Σάλος με την κίνηση ανθρώπων δισκογραφικής εταιρείας στα MAD: Έσπρωξαν παιδί που κουβαλούσε και εξυπηρετούσε (vid)
Εκτός από το ξύλο, υπήρξε κι άλλο περιστατικό από τα Mad Video Music Awards 2022 κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η χθεσινή (22/6) βραδιά των MAD video music awards αμαυρώθηκε από το απαράδεκτο περιστατικό με τον τσακωμό ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik. Οι δυο τους ζήτησαν συγγνώμη στην συνέχεια, ωστόσο τo MAD εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν θα προβληθούν οι εμφανίσεις όσων ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκαν αντιδράσεις στα social media για όλο αυτό, ωστόσο έγινε και σάλος για μια απαράδεκτη κίνηση ανθρώπων δισκογραφικής εταιρείας, που όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σπρώχνουν ένα παιδί που εξυπηρετούσε.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, φαίνονται κάποιοι από τους ανθρώπους γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και η Josephine (που όπως φαίνεται εκείνη δεν σπρώχνει τον νεαρό).

Ο νεαρός κουβαλάει κάτι σε μια τσάντα και την στιγμή που περνάει από μπροστά τους, τον σπρώχνει. Αυτό προκάλεσε οργή στα social media καθώς πρόκειται για έναν νεαρό που είναι εκεί για δουλειά και κυρίως για να εξυπηρετεί.