Η Josephine για το σπρώξιμο στο νεαρό στα MAD VMA: «Ήταν φίλος καλλιτέχνη, έφερνε σουβλάκια» (vid)

Newsroom
Η Josephine για το σπρώξιμο στο νεαρό στα MAD VMA: «Ήταν φίλος καλλιτέχνη, έφερνε σουβλάκια» (vid)
Την δική της εκδοχή για το περιστατικό με το σπρώξιμο του νεαρού στα MAD VMA, έδωσε η Josephine.

Τα εφετινά MAD Video Music Awards συνοδεύτηκαν από παρατράγουδα λόγω του ξύλου μεταξύ του Snik και του Light, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε και το περιστατικό με το σπρώξιμο ενός νεαρού από τον Γιώργο Αρσενάκο που καθόταν δίπλα από την Josephine.

Μάλιστα οι αντιδράσεις στα social media ήταν μεγάλες, καθώς όλοι κατέκριναν την κίνηση προς ένα παιδί που μετέφερε πράγματα και έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται μπροστά τους.

Η τραγουδίστρια με ένα μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, παρουσίασε την δική της εκδοχή, λέγοντας πως δεν ήταν για εργαζόμενος στη εκδήλωση, αλλά φίλος ενός άλλου καλλιτέχνη.

«Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα MAD VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα. Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας, θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου. Θέλω να ξανατονίσω, λοιπόν, ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.