Βίντεο από τη σκηνή των πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια (vid)

Newsroom
Βίντεο από τη σκηνή των πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια (vid)
Δυο άνθρωποι είναι νεκροί μετά τα δύο αιματηρά επεισόδια σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους.

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτιλύχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (2/7) στην Αθήνα. Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τη νύχτα-θρίλερ με τα δύο αιματηρά περιστατικά στην πρωτεύουσα.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν σοβαρά ύστερα από τα αιματηρά επεισόδια στους Αγίους Αναργύρους και στα Κάτω Πατήσια.

Το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά άτομα για άγνωστη αιτία.

Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά, να μεταφερθεί στην Παμμακάριστο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Τι συνέβη

Ο δράστης βγήκε από αυτοκίνητο, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Ο τραυματίας κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο. Στο περιστατικό αυτό τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο.

Λίγη ώρα αργότερα, αιματηρό ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους που συνδέεται με το συμβάν στα Κάτω Πατήσια, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ένοπλη ληστεία έγινε σε πρατήριο υγρών καυσίμων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον δράστη. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο δράστης και να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Δύο τραυματίες

Ένας ακόμα τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και άλλος ένας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στην περιοχή, επικράτησε πανικός, ενώ επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας.