Επιβάτης της American Airlines από την Ουάσινγκτον πήδηξε στο καρότσι ποτών των αεροσυνοδών προσπαθώντας να γδυθεί

Newsroom
Επιβάτης της American Airlines από την Ουάσινγκτον πήδηξε στο καρότσι ποτών των αεροσυνοδών προσπαθώντας να γδυθεί
Δεν πτοήθηκε ακόμα κι όταν του έβαλαν πεζοναύτες να κάτσουν δίπλα του.

Ένα απρόοπτο συνέβη σε πτήση της American Airlines, με έναν άντρα από την Ουάσινγκτον να αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης ακόμα και 20 ετών, καθώς πήδηξε πάνω στο καρότσι που έχουν οι αεροσυνοδοί και μεταφέρουν τα ποτά, προσπαθώντας να κάνει στριπτίζ.

Ο λόγος για τον 33χρονο Adam Alexander Williams, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του για την απρεπή συμπεριφορά του σε πτήση από το Σιάτλ στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Williams ταξίδευε στη Βόρεια Καρολίνα στις 9 Ιανουαρίου όταν η συμπεριφορά του «έγινε ακανόνιστη και κλιμακώθηκε» κατά τη διάρκεια της πτήσης. Κάποια στιγμή, μην απευθυνόμενος κάπου συγκεκριμένα, «πού είναι ο Τζέιμι Σάντερς;» και πήδηξε πάνω από τους επιβάτες που καθόντουσαν στη σειρά του και μετά πάνω στο καρότσι ποτών στο διάδρομο.

«Κόντεψε να «προσγειωθεί» σε μια αεροσυνοδό, την έσπρωξε σε ένα κάθισμα, χτυπώντας τα ποτά και πετώντας τα ποτήρια και τα μπουκάλια κάτω. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει στο διάδρομο του αεροσκάφους», αναγράφεται στα δικαστικά έγγραφα.

2

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι η συμπεριφορά του Williams ξάφνιασε την αεροσυνοδό, η οποία φαινόταν «αναστατωμένη και τραυματισμένη».

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος κατάφερε τελικά να ηρεμήσει τον 33χρονο και να τον συνοδεύσει πίσω στη θέση του: «Περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο Williams άρχισε να ταράζεται ξανά και ούρλιαζε με άσεμνες εκφράσεις».

Στην πτήση της American Airlines έτυχε να βρίσκονται πεζοναύτες των ΗΠΑ και οι αεροσυνοδοί τους έβαλαν να καθίσουν γύρω από τον Williams. Λίγο αργότερα όμως, σηκώθηκε και πάλι, άρχισε να ουρλιάζει και να βγάζει τα ρούχα του.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κυβερνήτης γύρισε το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στο Billings, ώστε ο Williams να απομακρυνθεί από το αεροπλάνο. Ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένει να δικαστεί.