Πέθανε ο ιδρυτής των Hells Angels: Η επιθυμία για την τελευταία του ανάρτηση μόλις πεθάνει (vid)

Newsroom
Πέθανε ο ιδρυτής των Hells Angels: Η επιθυμία για την τελευταία του ανάρτηση μόλις πεθάνει (vid)
O Sonny Barger που ίδρυσε τους Hells Angels πέθανε σε ηλικία 83 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η θρυλική μορφή των Hells Angels δεν είναι πια εν ζωή. Ο Sonny Barger πέθανε το χθες το πρωί, σε ηλικία 83 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, ο βεταρανός μηχανόβιος που ίδρυσε την θρυλική ομάδα που εξαπλώθηκε ακόμα και εκτός των συνόρων της Αμερικής, είχε δώσει εντολή στην οικογένειά του να κάνουν μία τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μόλις άφηνε την τελευταία του πνοή.

Η τελευταία ανάρτηση

Αυτή λοιπόν ανέφερε: «Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, να ξέρετε οτι έχω φύγει. Ζήτησα να αναρτήσουν αυτό το σημείωμα μόλις πεθάνω. Έζησα μία μακρά και καλή ζωή, γεμάτη περιπέτεια. Είχαν το προνόμιο να είμαι μέρος ενός εκπληκτικού κλαμπ.

Παρόλο που ήμουν δημόσιο πρόσωπο για δεκαετίες, απόλαυσα ιδιαίτερες στιγμές με τους αδελφούς μου στο κλαμπ, την οικογένειά μου και τους στενούς φίλους μου.
Παρακαλώ να ξέρετε οτι πέθανα ήρεμα μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Επίσης, στο τέλος, περιτριγυρίστηκα από αυτό που πραγματικά έχει σημασία: Την γυναίκα μου, Ζοράνα, καθώς και τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Ψηλά το κεφάλι, μείνε πιστός, μείνε ελεύθερος και πάντα να εκτιμάς την τιμή».

Sonny Barger

Η ζωή του

Ο Sonny Barger ήταν αυτός που ίδρυσε τους Hells Angels που φέτος γιόρτασαν τα 65 χρόνια ζωής, έχοντας εμπνευστεί το κλαμπ από την ταινία «The Wild One» με τον Μάρλον Μπράντο το 1953.

Για πολλά χρόνια εκτός από ιδρυτής ήταν και πρόεδρος του κλαμπ, έχοντας παράλληλα και αρκετές περιπέτειες με την δικαιοσύνη. Το 1972 κατηγορήθηκε πως σκότωσε έναν έμπορο ναρκωτικών και πως έβαλε φωτιά σε ένα σπίτι, ενώ πέρασε δέκα χρόνια στην φυλακή για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.