Άναυδη η Καινούργιου όταν έπεσε «καντήλι» στον «αέρα» της εκπομπής της: «Κλείστε παιδιά, κλείστε» (vid)

Newsroom
Άναυδη η Καινούργιου όταν έπεσε «καντήλι» στον «αέρα» της εκπομπής της: «Κλείστε παιδιά, κλείστε» (vid)
Ο ήχος δεν ήταν καλός και στα νεύρα του πάνω ο ηχολήπτης από το συνεργείο πέταξε ένα χοντρό «καντήλι», το οποίο πέρασε καθαρά στον «αέρα».

Τα απρόοπτα είναι σύνηθες φαινόμενο στις «ζωντανές» εκπομπές! Κάτι μπορεί να πάει στραβά με τον ήχο, την εικόνα, ακόμα και με έναν περαστικό- όπως έχουμε δει εκατοντάδες φορές- και εκεί δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά των παρουσιαστών. «Κρας τεστ» και μάλιστα πετυχημένο έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα απρόοπτο στην εκπομπή της. Αν και αρχικά σοκαρίστηκε, εν τούτοις λειτούργησε στη συνέχεια ψύχραιμα και αμέσως ζήτησε να διακόψουν τη σύνδεση.

Αυτή είχε να κάνει με τις φυλακές Κορυδαλλού για το πολύκροτο θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στην προσπάθεια να συνδεθούν με τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη, ο ήχος δεν ήταν καλός και στα νεύρα του πάνω ο ηχολήπτης από το συνεργείο πέταξε ένα χοντρό καντήλι, το οποίο πέρασε καθαρά στον «αέρα».

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού σοκαρίστηκε είπε «κλείστε παιδιά, κλείστε! Έχουμε ένα τεχνικό πρόβλημα, συγγνώμη» και πήγε σε άλλο θέμα.