Αμερικανός «κυνηγάει» με εκσκαφέα αστυνομικούς για να μη συλλάβουν τον γιο του στο Βερμόντ: Τη μάχη της έδωσε και η μητέρα του (vid)

Newsroom
Αμερικανός «κυνηγάει» με εκσκαφέα αστυνομικούς για να μη συλλάβουν τον γιο του στο Βερμόντ: Τη μάχη της έδωσε και η μητέρα του (vid)
Όλη η οικογένεια αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και… όλη η οικογένεια τελικά συνελήφθη.

Ένας Αμερικανός στο Βερμόντ συνελήφθη, καθώς απείλησε με… εκσκαφέα τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συλλάβουν τον γιο του.

Ο 52χρονος Wayne Tallman, ανέβηκε στο βαρύ μηχάνημα και το έβαλε μπρος, απειλώντας να χτυπήσει με αυτό τους αστυνομικούς Gabe Schrauf και Skylar Velasquez, οι οποίοι εκείνη την ώρα τραβούσαν τον γιο του, τον 24χρονο Brandon Tallman, να τον συλλάβουν παρά τη σθεναρή αντίστασή του.

Μάλιστα, στην όλη συμπλοκή κατά των αστυνομικών συμμετείχε και η 48χρονη μητέρα του Brandon, Amie, η οποία προσπάθησε να απελευθερώσει τον γιο της, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και η ίδια.

2

Οι αστυνομικοί, δίνοντας μάχη με τη μητέρα και τον γιο, είδαν ότι ο πατέρας οδηγούσε το μηχάνημα κατά πάνω τους και έτσι ο ένας εκ των δύο τράβηξε το όπλο του, λέγοντάς του να σταματήσει. Ο πατέρας στάθηκε για λίγο και μάλιστα κατέβασε το «φτυάρι» του μηχανήματος ελάχιστα πάνω από την οροφή του περιπολικού, ωστόσο στη συνέχεια το κατεύθυνε πάνω στους αστυνομικούς. Η γυναίκα μάλιστα που κρατούσε τον γιο και την μητέρα έπεσε κάτω για να το αποφύγει.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερμόντ, ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε και συνέλαβαν και τον πατέρα.

Ο λόγος που έσπευσαν στην κατοικία ήταν γιατί ξέσπασε καυγάς μεταξύ του πατέρα και των ιδιοκτητών του σπιτιού. «Η επακόλουθη έρευνα οδήγησε στη σύλληψη του Brandon Tallman για επιδείνωση, διάρρηξη και αντίσταση στη σύλληψη».