Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου στη Μύκονο

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου στη Μύκονο
Έχει σχηματιστεί δικογραφία για δύο άτομα βάσει του υλικού από τις κάμερες.

Ένας 32χρονος από την Αθήνα με τη βοήθεια ενός Αλβανού μονίμου κατοίκου της Μυκόνου είναι οι δράστες της άγριας επίθεσης του επιχειρηματία του νησιού πριν από 17 ημέρες.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μύκόνου, συνελήφθη ο Αλβανός και αναζητούν τον Έλληνα. Το MEGA έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης κατά του ξενοδόχου.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε για το κίνητρο των δραστών. «Έχει συλληφθεί ένα άτομο και πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό. Το άτομο που είναι πίσω από το βανάκι, τρακάρει επίτηδες το βανάκι, το θύμα βγαίνει να δει τι έγινε και ύστερα ο δράστης τον χτυπά με κάποιο αντικείμενο. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια», είπε αρχικά.

Όσο αφορά στο κίνητρο, είπε πως, «είναι περισσότερο για εκφοβισμό. Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά. Η αστυνομία με στοχευμένη έρευνα, προχώρησε σε συλλήψεις».

Ο αδερφός του θύματος μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θύμα. «Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε – αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει», κατέληξε.