Προκαλεί ξανά ο πολιτικός με την τουρκική σημαία στο Σύνταγμα: «Μας κυνήγησαν»

Newsroom
Προκαλεί ξανά ο πολιτικός με την τουρκική σημαία στο Σύνταγμα: «Μας κυνήγησαν»
Ο Τούρκος πρόεδρος του κόμματος «Αλλαγή» (TDP), Μουσταφά Σαριγκιούλ, αφού δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του, συντηρεί το όλο θέμα.

Αφού είδε ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ούτε στην ίδια του τη χώρα, ο Τούρκος πρόεδρος του κόμματος «Αλλαγή» (TDP), Μουσταφά Σαριγκιούλ, ο οποίος είχε βγάλει την τουρκική σημαία με τη Βουλή στο Σύνταγμα πίσω του, είπε να διατηρήσει το όλο θέμα.

Στην Τουρκία βλέπετε κοντοζυγώνουν εκλογές και κάνουν τα πάντα για ψήφους ποντάροντας μόνο στο εθνικό πατριωτικό φρόνημα των πολιτών της χώρας.

Ο Σαριγκιούλ διοργάνωσε μια συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος του λέγοντας πως κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, όταν ξετύλιξε την τουρκική σημαία στο Σύνταγμα. Κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε ή πολύ περισσότερο κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να αποδειχθεί καθώς στάθηκε σε ένα σημείο που είναι γεμάτο κάμερες.

«Πήγαμε στην Αθήνα ώστε να κάνουμε έκκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό και στον ελληνικό λαό, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Ξεκινήσαμε τις δηλώσεις αλλά μία ομάδα εχθρών της Τουρκίας θέλησε να μας εμποδίσει. Στη συνέχεια ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις εναντίον μας που αργότερα μετατράπηκαν σε απόπειρα σωματικής επίθεσης» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πήγαμε να τους ζητήσουμε: “Ας πούμε αντίο στα όπλα”. Πήγαμε να τους πούμε: “μην σας ξεγελούν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ”. “Η Αμερική σας χρησιμοποιεί και μετά θα σας πετάξει”. Πήγαμε στην Ελλάδα για να πούμε: «Προσέχετε. Η Ε.Ε. και η Αμερική άφησαν την Ουκρανία μόνη της. Μην πέσετε στην παγίδα και έρθετε στην ίδια κατάσταση με την Ουκρανία”.

Πήγαμε να τους πούμε: “Η πολιτική πρέπει να είναι να είναι στο πλευρό της ειρήνης και όχι με τα όπλα”. Δυστυχώς, δεχθήκαμε επίθεση από μια ομάδα υπό την επιρροή της τουρκικής εχθρότητας που προκλήθηκε από Έλληνες πολιτικούς. Δεν αποδίδουμε όμως αυτή την επίθεση στον ελληνικό λαό. Ο τουρκικός και ο ελληνικός λαός δεν θέλει πόλεμο, θέλει ειρήνη. Εμείς ως Τουρκία, είμαστε μια ειρηνική χώρα. Είναι η ειρήνη που μας έδειξε ο μεγάλος Ατατούρκ».