Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες στον Άγιο Δημήτριο: Ο ένας με βαριές κακώσεις από γκλοπ, βγήκαν και μαχαίρια (vid)

Newsroom
Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες στον Άγιο Δημήτριο: Ο ένας με βαριές κακώσεις από γκλοπ, βγήκαν και μαχαίρια (vid)
Βγήκαν τα μαχαίρια, δυο ανήλικοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/6) στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αττική.

Στην συμπλοκή βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δυο ανήλικοι 14 και 15 ετών.

Ο ένας είναι μαχαιρωμένος στο πόδι και ο δεύτερος φέρει βαριές κακώσεις από γκλοπ στο κεφάλι, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, καθώς οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Συνολικά ήταν επτά άτομα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να ήταν και τρεις ομάδες ατόμων.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα αίτια της συμπλοκής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια κοπέλα. Άλλες πληροφορίες, οι οποίες συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες, αναφέρουν πως επρόκειτο για «ραντεβού μεταξύ ανηλίκων ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς δήμους που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους».