Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Newsroom
Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα
Ο άτυχος άντρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τα ξημερώματα της Κυριακής (26/6).

Δύο 24χρονοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν σήμερα (27/6) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα».

Το χρονικό της δολοφονίας

Αρχικά, ο 42χρονος τσακώθηκε έξω από την τουαλέτα του μπαρ με τους δράστες και στη συνέχεια ο καβγάς μεταφέρθηκε στο τραπέζι που καθόταν ο άτυχος άνδρας με την παρέα του.

Ένας από τους νεαρούς μίλησε άσχημα στην κοπέλα του 42χρονου και άναψαν τα αίματα. Προς στιγμή, η ένταση έδειξε να εκτονώνεται όμως οι νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα.

Μόλις ο 42χρονος βγήκε έξω οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον 42χρονο στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά.