Φονικό στη Ραφήνα: Πώς έφτασε η αστυνομία στους δράστες (vid)

Newsroom
Φονικό στη Ραφήνα: Πώς έφτασε η αστυνομία στους δράστες (vid)
Συνελήφθησαν δυο από τους φερόμενους δράστες της δολοφονίας του 42χρονου στη Ραφήνα.

Το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν άντρες της ασφαλείας «έκαψε» τους φερόμενους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 42χρονου που διασκέδαζε σε μπαρ της Ραφήνας και οδήγησε τους αστυνομικούς στην άμεση ταυτοποίηση και σύλληψη δυο 24χρονων -έναν Έλληνα κι έναν Αλβανό, σύμφωνα με τον skai.gr.

Παράλληλα οι καταθέσεις θαμώνων και σύμφωνα με πληροφορίες δυο τουλάχιστον αυτόπτων μαρτύρων, βοήθησε τους αστυνομικούς να καταλάβουν τους λόγους που ξεκίνησε ο άγριος καβγάς που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 42χρονου.

Μάλιστα σε κάμερα έχουν καταγράφει και οι κινήσεις των δραστών αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό. Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με όχημα το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άδεια του είναι στο όνομα του ενός.

Αυτή την ώρα οι δράστες απολογούνται προκειμένου να καθαριστεί το κίνητρο που τους οδήγησε να επιτεθούν στον 42χρονο, ενώ θα ερωτηθούν αν χτύπησαν με τα χέρια τον άτυχο άντρα ή χρησιμοποίησαν και αντικείμενο τύπου σιδερογροθιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν ένας διαπληκτισμός του 42χρονου με έναν από τους δυο 24χρονος στις τουαλέτες του μπαρ.

«Για ένα σκούντημα κι ένα άγριο βλέμμα»

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 42χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου.

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά.
Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.