Στυγνή δολοφονία στη Ραφήνα: Ξυλοκόπησαν 38χρονο μέχρι θανάτου σε μπαρ (vid)

Newsroom
Στυγνή δολοφονία στη Ραφήνα: Ξυλοκόπησαν 38χρονο μέχρι θανάτου σε μπαρ (vid)
Τραγικό συμβάν σε μπαρ της Ραφήνας, καθώς σκότωσαν στο ξύλο έναν 38χρονο άνδρα.

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους, πως μια βραδιά διασκέδασης εξελίχθηκε σε άγριο φονικό. Ένας 38χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, αναφορές κάνουν λόγο για σιδερογροθιά, μέσα σε μπαρ της Ραφήνας στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Σύμφωνα με το zougla.gr, ο 38χρονος Δημήτρης, βρισκόταν στο μπαρ με μια φίλη του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία υπήρξε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα να του επιτεθούν από μια παρέα άλλων θαμώνων.

Ο Δημήτρης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αποκόμισε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία και δεν ανταποκρινόταν σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου και διασωληνώθηκε. Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Το Zougla.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του μπαρ, ο οποίος επιβεβαίωσε τόσο το περιστατικό, όσο και το ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν θαμώνες του, ενώ το δραματικό γεγονός επιβεβαίωσε και ο Alpha με ρεπορτάζ του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, θύτης και θύμα είχαν αρχικά μία διαφωνία έξω από τις τουαλέτες, για τη σειρά, αλλά το θέμα έληξε εκεί. Όταν όμως ο 38χρονος πήγε να φύγει, ο δράστης με τουλάχιστον 4 με 5 άτομα τον περίμενε έξω από το μπαρ όπου και του επιτέθηκαν με σφοδρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του δράστη, καθώς γνωρίζει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε από το μπαρ μετά την φονική επίθεση.