Απίστευτο: Στις ΗΠΑ βάζουν «κουδούνι εξώπορτας» δίπλα στα ντεπόζιτα αυτοκινήτων για να μην τους κλέψουν τη βενζίνη (vid)

Newsroom
Απίστευτο: Στις ΗΠΑ βάζουν «κουδούνι εξώπορτας» δίπλα στα ντεπόζιτα αυτοκινήτων για να μην τους κλέψουν τη βενζίνη (vid)
Η φρενίτιδα με την τιμή της βενζίνης έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα…

Η ενεργειακή κρίση πλήττει ανεπανόρθωτα τους πολίτες τούτου του κόσμου. Η τιμή της βενζίνης στην Αμερική έχει ξεπεράσει τα 7 δολάρια και ήδη παρατηρούνται φαινόμενα κλοπών ακόμα και μέσα από τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων.

Είδαν και αποείδαν λοιπόν και πολλοί στις ΗΠΑ σπεύδουν να βάλουν «κουδούνι εξώπορτας» δίπλα στα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους.

@outdoorsfishing1 ain't no mofo stealing my gas 😂😂😂😂 #gasstationstorytime #chevrongas #shell #chevrongas #gas #lol #meme ♬ original sound - lieutenant_mcguire

Μία πρωτοποριακή πατέντα, χάρη στην οποία αποτρέπουν (ή έτσι πιστεύουν) τον κάθε επίδοξο κλέφτη να βάλει στο μάτι τη βενζίνη (ή το πετρέλαιο αν είναι diesel) του αυτοκινήτου τους.

Με σύνδεση wifi και εμβέλεια γύρω στα 8 μέτρα, μπορεί κανείς να δει από την κάμερα αν έχει κοντοζυγώσει κάποιος το αυτοκίνητό του με σκοπό να κλέψει τη βενζίνη του, ενώ έχοντας δύο ηχεία, μπορεί κάλλιστα και να μιλήσει από το σπίτι του ή από εκεί που βρίσκεται και να ακουστεί στον επίδοξο κλέφτη. Κάτι σαν «ε, τι κάνεις εκεί; Σε βλέπω…» φανταζόμαστε.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τα doorbell πάνω στα αυτοκίνητα έχει πάνω από 9,3 εκατομμύρια προβολές, ενώ πολλά θετικά ήταν τα σχόλια αν και ένα έκρυβε όλη την αλήθεια: «Ελπίζω να λειτουργεί καλά και να μην ανοίξει το καπάκι μου, αλλιώς τσάμπα τα λεφτά και για το κουδούνι».