Ο πανάκριβος μπακλαβάς του Nusret στη Μύκονο έχει διχάσει τα social media: «Σοβαρά τώρα;»

Ο πανάκριβος μπακλαβάς του Nusret στη Μύκονο έχει διχάσει τα social media: «Σοβαρά τώρα;»
Την ώρα που σε ένα γειτονικό μαγαζί σερβίρεται η πιο ακριβή μπουγάτσα της χώρας, ο Nusret διχάζει τα social media με τον πανάκριβο μπακλαβά του.

Έχουν ξεφύγει οι τιμές στη Μύκονο. Είναι προφανές αυτό. Πριν μερικές ημέρες άλλωστε κάναμε λόγο για την ακριβότερη μπουγάτσα της χώρας, η οποία σερβίρεται σε γνωστό beach bar του νησιού. Τώρα ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για ένα άλλο γλυκό που μπορεί να βρει κανείς εκεί σε μια αστρονομική τιμή.

Ο μπακλαβάς του Nusret στη Μύκονο, δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο πιάτο, αλλά για ένα από τα πιο γνωστά του σε όλα του τα εστιατόρια. Δεν είναι, όμως, όποιος και όποιος μπακλαβάς. Πρόκειται για μπακλαβά με φιστίκι και παγωτό, ο οποίος έρχεται στο τραπέζι και κόβεται περίτεχνα είτε από τον ίδιο τον Τούρκο σεφ είτε από κάποιον υπάλληλο του μαγαζιού.

Κι αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να κοπεί περίτεχνα ένα απλό κομμάτι μπακλαβά, μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο που έχει καταφέρει να γίνει viral.

@ismininomi1 Baklava 🤤🤤 #baklava #nusret #mykonos #food #foodtiktok #tasty #tiktokgreece #mpesfypgamw #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - IsminiNomi

Η τιμή του, όπως βλέπουμε και στον κατάλογο του μαγαζιού, φτάνει τα 25 ευρώ για ένα σχετικά μικρό κομμάτι, το οποίο στη συνέχεια κόβεται σε έξι ακόμη μικρότερα. Αν τώρα κάποιος θελήσει να πάρει τον καλύτερο μπακλαβά του καταστήματος, εκεί η τιμή ανεβαίνει στα 100 ευρώ. Γιατί; Διότι ο Nusret τον ντύνει με ένα βρώσιμο φύλλο χρυσού, εκτοξεύοντας την τιμή του. Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που το παραγγέλνουν.

Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και ένα μεγάλο debate στο Tik Tok σχετικά με τον μπακλαβά του Nusret και για το αν αξίζει τελικά τα χρήματά του. Οι περισσότεροι πάντως αναρωτιούνται για ποιο λόγο γίνεται αυτό το σόου και γιατί έχει τέτοια τιμή το συγκεκριμένο γλυκό.

...