Αδιανόητες τιμές στην Μύκονο: 25€ το σουβλάκι, 150€ τα καλαμαράκια (vid)

Newsroom
Αδιανόητες τιμές στην Μύκονο: 25€ το σουβλάκι, 150€ τα καλαμαράκια (vid)
Απλησίαστες οι τιμές σε πολλά καταστήματα της Μυκόνου, με τους τουρίστες να αποκαλύπτουν τί πλήρωσαν.

Η Μύκονος εδώ και κάποια χρόνια αποτελεί απαγορευτικό προορισμό για ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου, καθώς το κόστος είναι αρκετά υψηλό. Τόσο υψηλό που μέχρι και η Handelsblatt φιλοξένησε σχετικό αφιέρωμα για τις τιμές που συναντούν, όσοι αποφασίζουν να επισκεφτούν το νησί των ανέμων.

«79 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια στα κάρβουνα. 15 ευρώ ο εσπρέσο. Στα κοινωνικά δίκτυα πολλοί ταξιδιώτες εκτονώνουν την οργή τους για τις υπέρογκες τιμές για το πιο κοσμικό νησί της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η κάμερα του Alpha βρέθηκε στο λιμάνι όπου ρώτησε κάποιους που είχαν επισκεφτεί το νησί για τις εμπειρίες τους σχετικές με τις τιμές και τα όσα ακούστηκαν, μόνο ως εξωφρενικά μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ένας άνδρας είπε οτι πλήρωνε, ανάλογα με το μέρος, για μία χωριάτικη σαλάτα από 20 έως και 25 ευρώ, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας άλλος ο οποίος αποκάλυψε οτι πλήρωσε 25 ευρώ για ένα σουβλάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε κριτικές στο διαδίκτυο μπορεί να διαβάσει κανείς πως κάποιος πλήρωσε 150 ευρώ για μία μερίδα καλαμαράκια και 50 ευρώ για ένα ποτήρι μπύρα.