Νεόνυμφοι το… τερμάτισαν: Έβγαλαν γαμήλιες φωτογραφίες πάνω στο πιο «επικίνδυνο τρένο του κόσμου» (vid)

Newsroom
Νεόνυμφοι το… τερμάτισαν: Έβγαλαν γαμήλιες φωτογραφίες πάνω στο πιο «επικίνδυνο τρένο του κόσμου» (vid)
Οι τολμηροί νεόνυμφοι, ήθελαν ο μήνας του μέλιτος να είναι «μοναδικός» και έτσι ανέβηκαν στο βαρύτερο, μακρύτερο και πιο επικίνδυνο τρένο εμπορευμάτων, το Train du Desert.

Ένα ζευγάρι από την Κροατία, ο 35χρονος Kristijan Ilicic και η 29χρονη blogger Andrea Trgovcevic έκαναν την πιο την πιο ακραία γαμήλια φωτογράφιση, κατά τη διάρκεια του… ασυνήθιστου μήνα του μέλιτος στη Μαυριτανία στη βορειοδυτική Αφρική.

Οι τολμηροί νεόνυμφοι, ήθελαν ο μήνας του μέλιτος να είναι «μοναδικός» και έτσι ανέβηκαν στο βαρύτερο, μακρύτερο και πιο επικίνδυνο τρένο εμπορευμάτων, το Train du Desert, για ένα… βρώμικο ταξίδι 20 ωρών και κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες. Το Train du Desert, για να καταλάβετε, μεταφέρει σιδηρομετάλλευμα μέσω της ερήμου Σαχάρα.

2

Το ζευγάρι ανάμεσα στα βρώμικα σιδηρομεταλλεύματα, με γαμπριάτικο κουστούμι και νυφικό αλλά και μάσκες του σκι στα μάτια για τη σκόνη, έβγαλε τις πιο τρελές φωτογραφίες γάμου πάνω στο μήκους 2 χλμ. τρένο το οποίο ήταν εν κινήσει.

Μιλώντας στην Mail Online, ο Kristijan είπε: «Παντρευτήκαμε και αποφασίσαμε να πάμε έναν διαφορετικό μήνα του μέλιτος από τον αναμενόμενο. Θέλαμε ο μήνας του μέλιτος να είναι μοναδικός, ξεχωριστός, κάτι που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή, οπότε δεν θα μπορούσε να ήταν ένα κλισέ με λευκή άμμο, τιρκουάζ θάλασσα και φοίνικες.

2

Έχουμε επισκεφτεί ήδη περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο και έχουμε δει και οι δύο τόσες πολλές όμορφες παραλίες, από την Ταϊλάνδη, τις Σεϋχέλλες, την Αρούμπα, το Κουρασάο, τις Μπαχάμες, την Αγία Λουκία, τον Μαυρίκιο... Είδαμε πραγματικά πολλά.

Αυτή τη φορά έπρεπε να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Και το βρήκαμε στη... Μαυριτανία».

2

Το Train du Desert της Μαυριτανίας εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι στο Nouadhibou στην ακτή του Ατλαντικού μέχρι τα ορυχεία σιδηρομεταλλεύματος στο Zouerat έως ένα μικρό λιμάνι στον Ατλαντικό Θάλασσα, το Nouadhibou.

Τα (λίγα ως ανύπαρκτα) επιβατικά αυτοκίνητα μερικές φορές συνδέονται με τα τρένα εμπορευμάτων, αλλά τις περισσότερες φορές οι Μαυριτανοί επιλέγουν να ταξιδεύουν επικίνδυνα και… τζάμπα πάνω στα γεμάτα μεταλλεύματα βαγόνια.

2

Ωστόσο, οι πτώσεις είναι συχνές καθώς η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει πάνω από τους 45 C κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάτω από το μηδέν τη νύχτα.