Αντιδήμαρχος φέρεται να γρονθοκόπησε γυναίκα συνάδελφό του στο δημαρχείο Μάνδρας

Newsroom
Αντιδήμαρχος φέρεται να γρονθοκόπησε γυναίκα συνάδελφό του στο δημαρχείο Μάνδρας
Ο δήμαρχος μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (22/6) στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, όταν άμισθος αντιδήμαρχος φέρεται να επιτέθηκε και να γρονθοκόπησε γυναίκα συνάδελφό του, ενώ βρίσκονταν στο γραφείο του γενικού γραμματέα.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του Δήμου και είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», σύμφωνα με το dytikesmaties.gr.

Ο δήμαρχος μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου εκδόθηκε σχετική απόφαση.

Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «ο ... άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά.

Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».