Ο Θύμιος Μπουγάς στην Νικολούλη για την παρέα που του έκανε μπούλινγκ: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο» (vid)

Newsroom
Ο Θύμιος Μπουγάς στην Νικολούλη για την παρέα που του έκανε μπούλινγκ: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο» (vid)
Η Αγγελική Νικολούλη του είπε να αφήσει πίσω του όλα τα αρνητικά και να δεχτεί την αλλαγή στη ζωή του για μία νέα αρχή.

Για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του μίλησε στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» ο Θύμιος Μπουγάς που βρέθηκε έπειτα από αρκετές ημέρες που αγνοούνταν στον Πύργο.

Σε σύνδεση με την εκπομπή από τον Πύργο, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν.

H Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε «εάν συναντήσεις εκεί στον Πύργο, αυτά τα παιδιά που σου φέρθηκαν με τον τρόπο που είδαμε, άγριο τρόπο, τι θα ήθελες να τους πεις μετά από αυτή την περιπέτεια; Είναι νέα παιδιά, κάποια ζητούν συγγνώμη κάποια άλλα όχι. Τι θα έλεγες»;

Ο Θύμιος Μπουγάς απάντησε: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

«Εντάξει παιδί μου, δεν είναι όλοι ίδιοι. Κάποιοι ζητούν συγγνώμη κάποιοι επιμένουν σ' ένα παιχνίδι άγριο που το θεωρούν ότι είναι διασκεδαστικό. Εσύ πάντως αν θα τους δεις στο δρόμο τι θα πεις;», ρώτησε ξανά η Αγγελική Νικολούλη.

«Τίποτα δεν θα πω, τι να τους πω», απάντησε εκείνος.

Οι αλλαγές στην ζωή του Θύμιου μετά το αίσιο τέλος

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ.

Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται, σύμφωνα με το anikoloyli.gr.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε. Πολλοί από αυτούς είχαν επικοινωνήσει και με την εκπομπή.