Βρέθηκε ο Θύμιος από τον Πύργο που εδώ και ενάμιση μήνα ήταν εξαφανισμένος

Newsroom
Βρέθηκε ο Θύμιος από τον Πύργο που εδώ και ενάμιση μήνα ήταν εξαφανισμένος
Εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα στον Πύργο, το απόγευμα του Σαββάτου (18/6).

Πολύ καλά είναι τα νέα από τις έρευνες της αστυνομίας, αναφορικά με την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά, που ήταν εξαφανισμένος εδώ και ενάμιση μήνα, όντας θύμα άγριου μπούλινγκ.

Ο Θύμιος, ο οποίος κυκλοφορεί με μάσκα, γιατί πριν χρόνια είχε ένα φριχτό τρακάρισμα, εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα στον Πύργο, το απόγευμα του Σαββάτου (18/6).

Μαρτυρίες ανέφεραν πως τον είχαν δει να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Η μαρτυρία που βοήθησε

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αγγελικής Νικολούλη, οι αστυνομικοί όταν τον αντίκρισαν ήταν τρομαγμένος. Ο Θύμιος έβγαινε βράδυ για να αναζητήσει να βρει κάτι να φάει, ωστόσο ένα βράδυ τον είδε ένας κάτοικος της περιοχής και φώναξε το όνομά του. Ο Θύμιος με το που το άκουσε άρχισε να τρέχει και χάθηκε και πάλι. Μετά από αυτή τη μαρτυρία όμως, οι αστυνομικοί όργωσαν την περιοχή και τον εντόπισαν.

Οι «μάγκες» που έκαναν μπούλινγκ στον Θύμιο, του έριχναν βεγγαλικά στο σπίτι του και ήθελαν να βγει έξω για να τον «πειράξουν» και να τον τραβήξουν βίντεο, καθώς ο Θύμιος έχει παραμορφωμένο πρόσωπο από ένα ατύχημα. Γι αυτό και φοράει χειρουργική μάσκα, όχι λόγω κορoνοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο του πρόσωπο μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε το 2008.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μιλάει και να τρώει με μηχανική υποστήριξη, αφού του κόπηκε ο λάρυγγας. Αυτή ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από αγνώστους.

Την Πρωτομαγιά, πήγε ο ίδιος ο Θύμιος στην αστυνομία και είπε τι του συνέβη. Την Τετάρτη 4 Μαΐου, που έγιναν οι δημοσιεύσεις, πήγε για δεύτερη φορά στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, του πετούσαν συχνά πέτρες. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος τον είδε.