Πέτυχε την Μία Καλίφα στο ταξίδι του μέλιτος και πλήρωσε ακριβά τον ενθουσιασμό του για να γλιτώσει τη γκρίνια (vid)

Newsroom
Πέτυχε την Μία Καλίφα στο ταξίδι του μέλιτος και πλήρωσε ακριβά τον ενθουσιασμό του για να γλιτώσει τη γκρίνια (vid)
Ο σύζυγος χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να επανορθώσει την... αταξία του.

Ακριβά πλήρωσε το... ξενοκοίταγμα του ένας άντρας που βρέθηκε με την σύζυγό του για το ταξίδι του μέλητος στο Παρίσι. Στο ξενοδοχείο που έμενε το νιόπαντρο ζευγάρι βρισκόταν και η Μία Καλίφα.

Αυτό ήταν... Μόλις ο σύζυγος εντόπισε την πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έπαθε την πλάκα του και άρχισε να εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του φανερά μπροστά στη γυναίκα του, στέλνοντας μηνύματα στους φίλους του.

Η γυναίκα έμεινε απογοητευμένη βλέποντας την συμπεριφορά του και δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο, με το οποίο διηγήθηκε την ιστορία της πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.

«Είσαι στο Παρίσι για δείπνο με τον σύζυγό σου και εκείνος εντοπίζει την Μία Καλίφα και ενθουσιάζεται τόσο που αρχίζει να στέλνει μηνύματα σε όλους τους φίλους του», έγραψε.

@lyamariella Not okay 💀🍷 #honeymoondiaries #fyp #honeymoon #husbandthings #trouble #notokay #truestory #miakhalifa #honeymoontrip #justgreat ♬ C'est si bon - Aoi Teshima

Το βίντεο της Μαριέλα έγινε viral με περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια. «Απλώς θα είχα φύγει» της έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Είναι τόσο ασεβές για σένα».

Ωστόσο, η ιστορία έχει και συνέχεια. Το βίντεο είχε τόσες προβολές που έφτασε στην ίδια την Καλίφα, η οποία εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της προς την Μαριέλα. «Κορίτσι μου ο σύντροφός μου ήταν στο τηλέφωνό του όλη την ώρα, λέω να τα αφήσουμε όλα και να πάμε για ψώνια αύριο».

Η Μαριέλα απάντησε άμεσα και της έδωσε ραντεβού. Τότε η Καλίφα της είπε ότι ο σύζυγός της έπρεπε να κάνει δώρο μια επώνυμη και ακριβή τσάντα. Σε ένα νέο βίντεο, η Μαριέλα φαίνεται να ακολούθησε τη συμβουλή της Καλίφα, καθώς κρατούσε μια ακριβή τσάντα στα χέρια της.

@lyamariella Reply to @miakhalifa just over here trying to make you proud 😘 #birkin #fyp #birkinbag #hermes #hermesbirkin #miakhalifa #paris #hermesparis #girlthings ♬ Birkin Bag (feat. Luciano, reezy & KALIM) - DJ JEEZY

Τελικά οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συναντηθούν και έβγαλαν μαζί ένα βίντεο με την Μαριέλα να κρατά τη νέα της τσάντα που της αγόρασε ο σύντροφός της για να επανορθώσει το «λάθος» του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το βίντεο με την Καλίφα το τράβηξε ο ίδιος ο σύζυγός της.

@lyamariella Couldn’t have done it without ya babe 🫶@miakhalifa #birkin #fyp #birkinbag #hermes #paris #honeymoondiaries #miakhalifa #godmother #parisshopping ♬ πρωτότυπος ήχος lyamariella