Νταής έσπασε στο ξύλο τη σύντροφό του στη Καβάλα: Αρνήθηκε να την επιβιβάσει στο πλοίο ο καπετάνιος, παρά μόνο με δική της ευθύνη

Newsroom
Νταής έσπασε στο ξύλο τη σύντροφό του στη Καβάλα: Αρνήθηκε να την επιβιβάσει στο πλοίο ο καπετάνιος, παρά μόνο με δική της ευθύνη
Η γυναίκα πήγε μόνη της να επιβιβαστεί στο πλοίο και ήταν φανερό πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Αντικρίζοντας την κοπέλα με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της, ο καπετάνιος του πλοίου «Διαγόρας» στην Καβάλα, αρνήθηκε να την επιβιβάσει και επέμενε να κληθεί ασθενοφόρο να την πάει στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα η γυναίκα επέμενε να επιβιβαστεί, ωστόσο ο καπετάνιος ήθελε να υπογράψει χαρτί πως αναλάμβανε την ευθύνη. Με όλες αυτές τις διαπραγματεύσεις καθυστέρησε η αναχώρηση του πλοίου με τους υπόλοιπους επιβάτες να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, η ιστορία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 19/6 στο κεντρικό λιμάνι στην Καβάλα. Στην πόλη είχε ταξιδέψει το ζευγάρι με αυτοκίνητο από άλλη πόλη της Μακεδονίας.

Όταν πήγε η γυναίκα μόνη της να επιβιβαστεί στο πλοίο ήταν φανερό πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, με τον καπετάνιο να αρνείται να την επιβιβάσει και να φθάνει ασθενοφόρο να την παραλάβει για το νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις. Η γυναίκα επέμενε να ταξιδέψει και τελικά υπέγραψε σχετική δήλωση ότι αναλάμβανε την ευθύνη.

Ο σύντροφος της, Έλληνας κατά πληροφορίες, δεν εμφανίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε, ασχολήθηκε με το περιστατικό και έτσι θα σχηματίσει δικογραφία.