Ουαλός εθισμένος στην Pepsi έπινε για 20 χρόνια 30 κουτάκια την ημέρα (vid)

Newsroom
 Ουαλός εθισμένος στην Pepsi έπινε για 20 χρόνια 30 κουτάκια την ημέρα (vid)
Έπινε κάθε μέρα 9 λίτρα Pepsi την ημέρα και ξόδευε περίπου 7.000 λίρες τον χρόνο.

Ο εθισμός ενός 41χρονου από την Ουαλία στην Pepsi είχε φτάσει πραγματικά σε άλλα επίπεδα. Για 20 χρόνια έπινε 30 κουτάκια με το ανθρακούχο αναψυκτικό την ημέρα. Ο Άντι Κάρι, εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ ξόδευε 7.000 ετησίως για τις Pepsi του και υπολογίζεται ότι κατανάλωνε 9 λίτρα την ημέρα.

Συνολικά ήπιε 219.000 κουτάκια Pepsi, που είχαν περίπου 8.0000 κιλά ζάχαρη. «Πάντα μου άρεσε η γεύση μιας κρύας Pepsi. Τίποτα δεν μπορούσε να την ξεπεράσει και πολύ εύκολα εθίστηκα», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας.

«Δουλεύω τα βράδια κι έτσι μου άρεσε η ενέργεια της ζάχαρης που με κρατούσε ξύπνιο. Έπινα τέσσερα με πέντε μπουκάλια των δύο λίτρων Pepsi καθημερινά. Επειδή εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ, μπορούσα να τις αγοράζω μετά τη δουλειά και να τις παίρνω σπίτι», συνέχισε να λέει ο Άντι που έδινε 20 λίρες την ημέρα για τις Pepsi του.

«Μου στοίχισε μια περιουσία για να είμαι ειλικρινής. Θα μπορούσα να αγόραζα ένα αυτοκίνητο κάθε χρόνο με τα χρήματα που ξόδευα για Pepsi. Αλλά έπρεπε να την έχω, μόλις ξυπνούσα, πήγαινα στο ψυγείο και έβαζα ένα μεγάλο ποτήρι Pepsi. Κι αυτό συνεχιζόταν όλη μέρα. Θυμάμαι ότι πήγαινα σε γάμους και γενέθλια και ενώ οι άλλοι έπιναν ποτήρια σαμπάνιας, έπινα αναψυκτικό», συμπλήρωσε.

Όλα άλλαξαν όταν οι γιατροί του βρήκαν 19 πέτρες και τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε να γίνει διαβητικός. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να χάσει δύο πέτρες με άσκηση και δίαιτα, δεν μπόρεσε να σταματήσει να καταναλώνει Pepsi. Τότε γνώρισε τον υπνωτιστή Ντέιβιντ Κίλμουρι, χάρη στον οποίο θεραπεύτηκε και ήπιε νερό για πρώτη φορά έπειτα από δύο δεκαετίες.

«Με υπνώτισε για περίπου 40 λεπτά. Δεν ξέρω τι έκανε, αλλά μετά δεν ήθελα να πιω άλλο. Ακόμα έχω δύο κουτάκια Pepsi στο ψυγείο μου, πριν την συνεδρία. Δεν τα έχω αγγίξει και δεν σκοπεύω να το κάνω. Προτιμώ το νερό τώρα. Η γυναίκα μου η Σάρα λέει ότι το δέρμα μου φαίνεται καλύτερο και έχω περισσότερη ενέργεια. Μου αρέσει να περπατάω τώρα και σχεδιάζουμε με τη Σάρα να ανέβουμε στο όρος Σνόουντον το καλοκαίρι», πρόσθεσε.