Κόντρα στον «αέρα» ανάμεσα σε Κάκκαβα και Γερμανού: «Την ευχαριστώ που φιλοξενεί ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για μας» (vid)

Newsroom
Κόντρα στον «αέρα» ανάμεσα σε Κάκκαβα και Γερμανού: «Την ευχαριστώ που φιλοξενεί ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για μας» (vid)
«Καρφιά» της Ναταλί Κάκκαβα σε Ναταλία Γερμανού με επίκεντρο το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Γερμανού μέσω της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται» για το τηλεοπτικό μέλλον της Αφροδίτης Γραμμέλη προκάλεσε την... έκρηξη της Ναταλί Κάκκαβα. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, η Αφροδίτη Γραμμέλη από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Η δημοσιογράφος αρνήθηκε κάτι τέτοιο όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», όπου βρίσκεται φέτος και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού. Η Ναταλί Κάκκαβα, πάντως φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Να σε συγχαρώ για τη μετεγγραφή. Το ανακοίνωσε η κ. Γερμανού. Εσύ κι η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείσατε του χρόνου με την Φαίη Σκορδά.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για εμένα μιλάμε. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το λέω στον λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Μην με αιφνιδιάζετε από εδάφους κι αέρος. Ανήκω στον ΣΚΑΙ, παραμένω κι είμαι εργαζόμενη του ΣΚΑΙ. Τελεία.

Γ.ΓΚ.: Πήραμε την απάντηση.

Ναταλί Κάκκαβα: Να πω κάτι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία; Ευχαριστώ την κ. Γερμανού γιατί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς έχει ασχοληθεί πολύ με τη δική μας εκπομπή και με εμάς προσωπικά. Έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για εμάς. Δεν έχω την εμπειρία της, είμαι λιγότερα χρόνια στην τηλεόραση κι ειδικά ως παρουσιάστρια. Μεγάλωσα μαζί της, τη θαυμάζω, είναι από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες και διαχρονικά λέω τα καλύτερα. Όμως ένα πράγμα που λέω από τη μικρή μου πορεία είναι δεν ασχολούμαστε με εκπομπές που παίζουν απέναντί μας. Αυτό είχα μάθει, μάλλον πρέπει να το ξεμάθω.

Α.Γ.: Εγώ την Ναταλία την αγαπώ πολύ και δεν έχει να κάνει με αυτήν. Επειδή τώρα τελευταία ζω ένα παράλογο έργο και πρέπει εμείς που κάνουμε τηλεόραση να χαμηλώνουμε τους τόνους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει αγωνία που θα είναι η Γραμμέλη του χρόνου ή αύριο. Θέλω να πω αυτό επειδή είναι προσωπικό, με αφορά και δεν θέλω να παρέμβει κανείς… Θέλω να είμαι έντιμη σε όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με κανένα. Τελεία και παύλα.