Η ελληνική αστυνομία στη φωτιά στην Εύβοια: Συνδράμει με 19 αστυνομικούς και 9 οχήματα

Newsroom
Η ελληνική αστυνομία στη φωτιά στην Εύβοια: Συνδράμει με 19 αστυνομικούς και 9 οχήματα
Η ενημέρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας που συνδράμουν στη φωτιά της Εύβοιας.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε πως δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας συνδράμουν στη φωτιά της Εύβοιας. Διατίθενται 19 αστυνομικοί και 9 οχήματα, ενώ παράλληλα συνδράμει και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνδράμει ενεργά με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, σε δασική – γεωργική έκταση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου Ευβοίας.

Ειδικότερα, παρέχεται ουσιαστική συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενεργούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - κατά περίπτωση – απαγόρευση, διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και στην προληπτική εκκένωση οικισμού της περιοχής.

Πιο αναλυτικά, διατίθενται 19 αστυνομικοί και 9 οχήματα, προς παροχή συνδρομής για τη διασφάλιση της ζωής και των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής, ενώ παράλληλα συνδράμει και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων».