«Εμφύλιος» Τσιμτσιλή-Φραγκολιά για Λατινοπούλου: «Μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη» (vid)

Newsroom
«Εμφύλιος» Τσιμτσιλή-Φραγκολιά για Λατινοπούλου: «Μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη» (vid)
Διαφώνησαν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Φραγκολιάς για το θέμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Το θέμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και το ποστάρισμα της με τη φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε αυτό στο Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά να εκφράζει κάποιες διαφωνίες.

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Κώστα Φραγκολιά να ρωτά: «ρατσιστικό γιατί;».

«Άσε με λίγο να ολοκληρώσω» του απάντησε και συνέχισε: «Δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό, γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε” τόνισε, με τον Κώστα Φραγκολιά να επιμένει: «Μα δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας».

Του απάντησε ξανά πως «χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός το πόσο ζυγίζει, το πώς είναι, το πως φαίνεται. Και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι, είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο».