Φαίνεται πως η Sony ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα χειριστήριο DualSense Pro για το PS5

Φαίνεται πως η Sony ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα χειριστήριο DualSense Pro για το PS5
Μία ακόμη επιλογή στα χέρια των καταναλωτών που αγόρασαν τη νέα κονσόλα.

Ένα νέο ρεπορτάζ που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως η Sony εργάζεται πάνω σε ένα νέο “Pro” χειριστήριο DualSense για το PS5 και μάλιστα ετοιμάζεται να το αποκαλύψει σύντομα.

Η πληροφορία έρχεται από τον γνωστό insider Tom Henderson που ισχυρίζεται πως έχει ήδη δει κάποιες εικόνες από τα prototypes. Όπως σημειώνει, το χειριστήριο παραμένει στο γνωστό σχεδιασμό του DualSense με σημαντικές διαφορές όμως στα πλήκτρα εντολών και τους μοχλούς.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως τα thumbsticks είναι αποσπώμενα και μπορούν να αλλαχθούν με το πάτημα ενός πλήκτρου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από τα αναλογικά sticks, ενώ υπάρχει ακόμη δυνατότητα αφαίρεσης του grip, καθώς και ειδικά πίσω πλήκτρα στη λογική των paddles που έχουμε δει και στο Xbox Elite Wireless Controller.

O Henderson αναφέρει πως η Sony χαρακτηρίζει το περιφερειακό ως “PS5 Pro Controller”, αν και μάλλον δεν θα είναι αυτή η τελική του ονομασία και θα καταλήξουμε σε κάτι που θα σχετίζεται με το επίσημο όνομα του περιφερειακού, δηλαδή κάτι σε DualSense Pro Controller.

Περισσότερα σύντομα, όπως φαίνεται…