Καθηγητής ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας και απαγάγουν ανθρώπους

Newsroom
Καθηγητής ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι είναι ανάμεσά μας και απαγάγουν ανθρώπους
Σύμφωνα με έναν καθηγητή οι άνθρωποι απειλούνται από το σχέδιο των εξωγήινων.

Σοκάρουν οι ισχυρισμοί ενός καθηγητή αναφορικά με το θέμα γύρω από τους εξωγήινους. Δηλαδή με το κατά πόσο υπάρχουν και αν είναι επικίνδυνοι για τους ανθρώπους. «Όχι μόνο υπάρχουν και περπατούν ανάμεσά μας, αλλά απαγάγουν ανθρώπους. Χρησιμοποιούν τις δυνάμεις για να ελέγχουν το ανθρώπινο μυαλό και προετοιμάζονται για μια μαζική κατάληψη», ανέφερε ο Δρ Ντέιβιντ Τζέικομπς.

Ο καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Temple της Πενσλιβάνια, έχει γράψει πολλά βιβλία για τις απαγωγές από εξωγήινους. Μιλώντας στο Extraordinary: The Revelations, ο Δρ Τζέικομπς είπε: «Έχουμε εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και κατακτήσαμε όσα περισσότερα μπορούμε… δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει για άλλα όντα ή όχι, αλλά σίγουρα ισχύει για όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι. Η εικασία μου είναι ότι ναι, κάνουν το ίδιο πράγμα, όπως κι εμείς».

ufo

Ο καθηγητής συνέχισε λέγοντας ότι είχε πάρει συνέντευξη από πολλούς επιζώντες απαγωγής από εξωγήινους. Τους «είπαν» οι εξωγήινοι ότι θα είχαν μια «δουλειά να κάνουν» στο μέλλον. Πολλοί από τους λεγόμενους απαχθέντες αναφέρθηκαν σε μια οδηγία «ελέγχου του πλήθους».

Όσο για το πώς μοιάζουν οι εξωγήινοι, ο Δρ Τζέικομπς είπε ότι ορισμένοι από τους απαχθέντες ισχυρίστηκαν ότι είχαν συναντήσει ανθρώπινα όντα στα UFO τους.

«Αυτό που περιέγραφαν ήταν ότι όσοι επέβαιναν στα σκάφη τους που έμοιαζαν αληθινά, κατέβαιναν και προσπαθούσαν να μάθουν πώς είναι να περπατάς ανάμεσά μας, να είσαι άνθρωπος. Αυτοί μπορούν να μας ελέγχουν, και εμείς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Είναι υπεράνθρωποι, ας πούμε. Είτε πρόκειται να αναλάβουν είτε όχι, μπορούν να ελέγξουν το ανθρώπινο μυαλό… Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από αυτό, φοβάμαι τα χειρότερα. Πιστεύω ότι αυτά τα όντα στα ΑΤΙΑ το έχουν κάνει στο παρελθόν», τόνισε.