Blogger ταξιδιών δείχνει τη διαφορά μεταξύ instagram και πραγματικότητας στη Σαντορίνη (vid)

Newsroom
Blogger ταξιδιών δείχνει τη διαφορά μεταξύ instagram και πραγματικότητας στη Σαντορίνη (vid)
Γνωστή blogger ταξιδιών δείχνει τη διαφορά στις φωτογραφίες του instagram και την πραγματικότητα.

Σχεδόν ποτέ δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται σε μια φωτογραφία στο instagram. Δεν μιλάμε μόνο για τα δεκάδες φίλτρα που βάζουν οι celebrities για να φαίνονται πιο ωραίες, αλλά και για τις φωτογραφίες ή selfies στα τοπία. Δεν είναι πάντα αυτή η πραγματική εικόνα.

Αυτό λοιπόν αποφάσισε να δείξει μια νεαρή blogger ταξιδιών. Η Lucy Tranos που έχει το ταξιδιωτικό blog lucyinthesskyy, βρίσκεται στην Ελλάδα και διαφημίζει συνεργασίες που έχει συνάψει με διάφορες μάρκες και σχεδιαστές.

2

Στο μεταξύ όμως, φρόντισε να μας δείξει πώς είναι η διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες του instagram και την πραγματικότητα. Τράβηξε λοιπόν φωτογραφίες στην Οία της Σαντορίνης με την τρομερή θέα και το γνωστό ηλιοβασίλεμα.

Στις φωτογραφίες της είναι ολομόναχη, φαίνεται η γαλήνη και η ηρεμία στην πόζα της αλλά στην πραγματικότητα γίνεται ο κακός χαμός. «Πάτα με να σε πατώ».

Όπως αναφέρει η Lucy Tranos το σημείο αυτό έχει πάντα πάρα πολύ κόσμο, εκτός «αν πάτε στις 7 το πρωί».

2

Συμπληρώνει δε: «Η Οία είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, και δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς τον κόσμο;».

2

Η Λούσι αποκάλυψε ότι επισκέπτεται το νησί της Σαντορίνης κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια και κάθε φορά παρατηρεί όλο και περισσότερο κόσμο.