Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο άντρας της νεκρής γυναίκας στο Γκύζη

Newsroom
Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο άντρας της νεκρής γυναίκας στο Γκύζη
Υποστηρίζει ότι η σύζυγός του πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας και γι αυτό κάλεσε το ΕΚΑΒ και όχι την αστυνομία.

Την ώρα που η αστυνομία τον αναζητούσε, καθώς μετά το τηλεφώνημά του, είχε εξαφανιστεί, ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας στο διαμέρισμα στο Γκύζη, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και προσήχθη. Νωρίτερα, φαίνεται πως είχε τηλεφωνήσει προσπαθώντας να εξηγήσει ότι η σύζυγός του πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας προσήχθη από την αστυνομία και στα όσα κατέθεσε πως ο λόγος που κάλεσε το ΕΚΑΒ και όχι την αστυνομία, είναι γιατί δεν υπήρχε κάποια εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα απευθύνθηκε στον γείτονά του, όπου με τη βοήθειά του κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

2

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, αναμένεται να διαταχθεί διοικητική απέλαση του άνδρα, ενώ την υπόθεση χειρίζεται πλέον το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι η ασφάλεια.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, το ζευγάρι ζούσε σε άθλια κατάσταση και έτρωγε ότι έβρισκε. Μάλιστα σύζυγος της 62χρονης γυναίκας, φέρεται πως συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες ενώ γείτονες αναφέρουν πως όντως η γυναίκα είχε προβλήματα υγείας.