Η αλήθεια για το τι έγινε με τους Bauhaus στο Release Athens

Newsroom
Η αλήθεια για το τι έγινε με τους Bauhaus στο Release Athens
Οι Bauhaus εμφανίστηκαν ξανά με όλα τα μέλη τους έπειτα από 40 χρόνια στην Ελλάδα, για το Release Athens 2022, όμως η εμφάνισή τους κατέληξε σε φιάσκο.

Πικρή γεύση άφησαν στο τέλος οι Bauhaus στην πρεμιέρα του Release Athens 2022, με τον Peter Murphy έπειτα από πολλές παρατηρήσεις στον ηχολήπτη, να βγάζει το ακουστικό του, να αφήνει το μικρόφωνο και να εγκαταλείπει την σκηνή, στη μέση του «Ziggy Stardust», διαμαρτυρόμενος για τον κακό ήχο.

Όπως όμως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη, διότι ο Peter Murphy απευθυνόταν στον δικό τους ηχολήπτη, ενώ υπάρχει και προϊστορία παρόμοιων συμβάντων επί σκηνής. Τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος τον κοιτούσαν με απορία να «πηδάει» το ένα τραγούδι μετά το άλλο, ενώ ο κιθαρίστας Daniel Ash ανέλαβε τα φωνητικά στο τέλος, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Στο Release Athens, όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ, οι καλλιτέχνες και κυρίως οι headliners, ελέγχουν αποκλειστικά οι ίδιοι τον ήχο, την εικόνα, τον φωτισμό τους. Επομένως, το πρόβλημα που προέκυψε αφορούσε αποκλειστικά τους ίδιους τους Bauhaus και τον ηχολήπτη τους.

Εξάλλου, το Release έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ένα φεστιβάλ υψηλού επιπέδου, έχοντας φιλοξενήσει πολλά και μεγάλα ονόματα και έχοντας ανταποκριθεί άψογα στις προσδοκίες του κοινού. Το φετινό Release επέστρεψε δυναμικά με νέα μεγαλύτερη σκηνή, δύο νέα -επίσης μεγαλύτερα- led walls στο πλάι της και παροχές (μπαρ, φαγητό, τουαλέτες) με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Release Athens 2022