Ο απίθανος λόγος που ο Άνταμ Σάντλερ έχει μαυρισμένο μάτι: Όχι, δεν τσακώθηκε με κανέναν (vid)

Newsroom
Ο απίθανος λόγος που ο Άνταμ Σάντλερ έχει μαυρισμένο μάτι: Όχι, δεν τσακώθηκε με κανέναν (vid)
«Όταν με βλέπουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης σκέφτονται ότι μου αρέσει να τσακώνομαι και εγώ τους λέω απλά ότι ήταν ένα ατύχημα στο κρεβάτι» λέει ο ίδιος.

Ο Άνταμ Σάντλερ σηκώθηκε από το κρεβάτι, πήγε στο μπάνιο και είδε στον καθρέφτη πως είχε μαυρισμένο μάτι. Δεν είναι κάποια στιγμή από το σενάριο ταινίας, αλλά η πραγματικότητα. Πως έγινε αυτό; Το εξήγησε στην εκπομπής του Τζορτζ Στεφανόπουλος "Good Morning America", στην οποία εμφανίστηκε με σημάδι στο μάτι.

Μην πάει το μυαλό σας σε μπουνιές, τσακωμούς κτλ. Ο λόγος βέβαια είναι απίστευτος: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω, σωστά;» είπε αρχικά ο 55χρονος και στη συνέχεια ανέλυσε: «Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας και τα σκεπάσματα ήταν πάρα πολύ σφιχτά και είχα το κινητό μου στη μέση του κρεβατιού. Τέντωσα τότε το πόδι μου και κλώτσησα το κινητό και εκείνο πέταξε και με χτύπησε στο κεφάλι!».

Κατέληξε μάλιστα λέγοντας: «Αισθάνθηκα αίμα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει αλλά έπρεπε να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα είχε γίνει αυτό».

Μάλιστα, ο ίδιος με χιουμοριστική διάθεση ανέφερε: «Όταν με βλέπουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης σκέφτονται ότι μου αρέσει να τσακώνομαι και εγώ τους λέω απλά ότι ήταν ένα ατύχημα στο κρεβάτι».