Τα 5 εργαλεία που θα απογειώσουν το BBQ σου

Newsroom
Τα 5 εργαλεία που θα απογειώσουν το BBQ σου
Καλή η τεχνική και οι γνώσεις γύρω από το σωστό ψήσιμο, ωστόσο υπάρχουν μερικά εργαλεία και gadgets που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο, ακόμη και τους κορυφαίους ψήστες.

Ο καιρός ανοίγει, τα μπαλκόνια και οι αυλές γεμίζουν ξανά με κόσμο και δεν υπάρχει καλύτερο timing για να πάρουν «φωτιά» και οι ψησταριές μας. Φυσικά, κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της έχει ανάγκη από ένα άτομο που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του σωστού ψησίματος.

Τόσο για το ψήσιμο του κρέατος, όσο και του ψαριού, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, τους οποίους οφείλει να ακολουθήσει πιστά ο ψήστης, προκειμένου η παρέα να απολαύσει στη συνέχεια τους πιο νόστιμους μεζέδες. Ακόμη, όμως, και οι καλύτεροι του είδους χρειάζονται μια μικρή βοήθεια. Δεν γίνεται άλλωστε να τα γνωρίζουν όλα. Στην ιστοσελίδα της General Gas, λοιπόν, βρήκαμε μια σειρά από εργαλεία BBQ της Broil King, τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν την εμπειρία του ψησίματος.

Καλάθι Ψησίματος με Αποσπώμενη Λαβή

BBQ

Το ανοξείδωτο καλάθι ψησίματος της Broil King, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο κάθε φαγητού (όπως κρέας, μπιφτέκια, ψάρια, γαρίδες και λαχανικά), τόσο στην ψησταριά όσο και στο τζάκι. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτει αποσπώμενη λαβή, ενώ το καπάκι του διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος, που τον ρυθμίζετε, ανάλογα με το πάχος των ψητών σας.

Βάση για Κρέας & Σουβλάκια

BBQ

Αν η βραδιά προστάζει σουβλάκια ή κεμπάπ τότε αυτή η ανοξείδωτη βάση είναι η κατάλληλη. Η συσκευασία περιέχει και 6 σουβλάκια για τις δικές σας δημιουργίες ενώ μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 6 σειρές από παϊδάκια κατά το ψήσιμο.

Σετ Εργαλείων Imperial (4 τμχ)

BBQ

Το ιδανικό σετ εργαλείων, που θα πρέπει να έχει στην κατοχή του κάθε επαγγελματίας ή αρχάριος ψήστης. Το σετ Imperial διαθέτει λαβές από μεγάλης πυκνότητας ρητίνες με ανοξείδωτα άκρα μεγάλου πάχους (1,8mm). Περιλαμβάνει σπάτουλα, λαβίδα με κλείδωμα στη λαβή, πινέλο από σιλικόνη για επάλειψη και βούρτσα καθαρισμού.

Σταθερό Ψηφιακό Θερμόμετρο με 2 Βελόνες

BBQ

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για το ψήσιμο του κρέατος. Με το ψηφιακό θερμόμετρο της Broil King μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε δύο κομμάτια κρέατος ταυτόχρονα ή τη θερμοκρασία του θαλάμου και ένα φιλέτο ή τέλος πάντων ότι άλλο έχετε εσείς φανταστεί. Το συγκεκριμένο gadget διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη, χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης και πολλές προτεινόμενες εσωτερικές θερμοκρασίες διαφόρων φαγητών.

Μαντεμένια Πλάκα για Baron Series

BBQ

Ο πιο εύχρηστος τρόπος για να εκτοξεύσετε την εμπειρία ψησίματος στο BBQ σας. Η μαντεμένια πλάκα ψησίματος είναι διπλής όψεως, με τη μια πλευρά της να είναι λεία για το τηγάνισμα, ενώ την άλλη να διαθέτει ραβδώσεις για ψήσιμο.

Είτε είστε έμπειρος στο ψήσιμο είτε νιώθετε πως έφτασε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου για να αποκτήσετε νέα skills, τότε μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της General Gas και μια ματιά στις ψησταριές της Broil King, αλλά και τη μεγάλη γκάμα εργαλείων της, θα σας πείσει πως το BBQ μπορεί να γίνει απόλαυση. Τόσο δική σας, όσο κι εκείνων που θα δοκιμάσουν τα ψητά σας.