«Λύγισε» η μητέρα του «Rock» με τη νέα έκπληξη που της έκανε ο γιος της (vid)

Newsroom
«Λύγισε» η μητέρα του «Rock» με τη νέα έκπληξη που της έκανε ο γιος της (vid)
Το βίντεο με την νέα έκπληξη που έκανε ο Ντουέιν Τζόνσον στη μητέρα του έγινε viral.

Η αδυναμία που έχει ο Ντουέιν Τζόνσον ή «The Rock» στη μητέρα του είναι γνωστή. Ο ηθοποιός συχνά μοιράζεται διάφορα βίντεο με εκπλήξεις που κάνει στην μητέρα του Άτα, τα οποία γίνονται viral.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει στη μητέρα του το νέο της σπίτι που της έκανε δώρο, με εκείνη να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της. Η Άτα με δάκρυα στα μάτια μπαίνει για πρώτη φορά στο νέο της σπίτι και ξεναγείται στους χώρους του.

«Σε αγαπώ μαμά αυτή είναι μια έκπληξη για σένα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο αστέρας του Χόλιγουντ. «Όταν ήμουν μικρός μισούσα να την βλέπω να κλαίει. αλλά αυτά τα δάκρυα είναι χαράς», πρόσθεσε.

«Χρειάστηκαν 8 εβδομάδες για να το ετοιμάσουμε. Όταν πέρασε από την εξώπορτά της για πρώτη φορά και είδε το σπίτι, έμεινε έκπληκτη. Ήμουν αρκετά τυχερός όλα αυτά τα χρόνια που της αγόρασα μερικά σπίτια, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό», ανέφερε.

Γράφοντας απευθείας στη μητέρα του, πρόσθεσε: «Μαμά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από το να σε κάνω χαρούμενη, καλωσόρισες στο σπίτι. Πάντα λέω, αν έχεις καλή μαμά, τότε μπορείς να γίνεις καλός άνθρωπος. Ας δώσουμε όλοι στις μαμάδες μας μια ευχαρίστηση και ας τις κάνουμε ευτυχισμένες».

Δημοσίευσε επίσης ένα δεύτερο βίντεο, το οποίο παρουσίαζε την αντίδραση της Άτα όταν είδε φωτογραφίες της οικογένειάς της στον τοίχο, μαζί με μια συλλογή από γιουκαλίλι.

«Πολύ ωραία στιγμή», σχολίασε ο Τζόνσον. «Έφερα τη μαμά μου στο νέο της δωμάτιο όπου τοποθετήσαμε τα vintage γιουκαλίλι στον τοίχο και μπόρεσα να ανακαλύψω φωτογραφίες των προγόνων μας που δεν είχε δει από τότε που ήταν παιδί», συμπλήρωσε.