Η εύκολη, γρήγορη & αποτελεσματική φροντίδα του κήπου την άνοιξη, είναι 100% STIHL!

Newsroom
Η εύκολη, γρήγορη & αποτελεσματική φροντίδα του κήπου την άνοιξη, είναι 100% STIHL!
Για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, για λάτρεις της κηπουρικής και θαυμαστές της υψηλής τεχνολογίας, η ανοιξιάτικη καμπάνια της STIHL φέρνει και φέτος, αέρα καινοτομίας στον κήπο σας.

Τι θα συναντήσετε ξεφυλλίζοντας το νέο φυλλάδιο της STIHL ΑΝΟΙΞΗ 2022; Μα πολύ απλά, τα πιο εργονομικά, ισχυρά και λειτουργικά εργαλεία κήπου & μηχανήματα, στις πιο συμφέρουσες και ηλιόλουστες τιμές και πάντα με την εγγύηση υψηλών αποδόσεων STIHL. Πιο συγκεκριμένα:

Επαναφορτιζόμενο Ξυλοκοπτικό GTA 26

Όλη η τεχνολογία αιχμής και η επαναφορτιζόμενη δύναμη STIHL, σε ένα εργαλείο! Το επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό GTA 26 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάξει με το χέρι σας και μαζί να αγγίξετε τα πιο θεαματικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία. Εντυπωσιακά εργονομικό όσο κανένα άλλο στο είδος του και εξαιρετικά αποδοτικό σε κάθε πιθανό διαφορετικό task: Ασυναγώνιστη ευκολία και άνεση στη χρήση για κλάδεμα δέντρων & θάμνων. Απίστευτη δύναμη κοπής για τεμαχισμό υλικών έως 10cm. Μοναδική ευελιξία στη λεπτομέρεια για περίτεχνες ξυλοκατασκευές. Ένα εργαλείο ζωής για κάθε χρήστη, τώρα στην προνομιακή τιμή των 169€ και μόνο αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την έκπτωση -25%, για την παράλληλη αγορά 2ης μπαταρίας AS 2, αλυσίδας 10cm & λαδιού αλυσίδας 50ml.

stihl

Χορτοκοπτικά/Θαμνοκοπτικά

Το ερώτημα δεν είναι αν χρειάζεστε ένα χορτοκοπτικό STIHL. Αυτό είναι βέβαιο. Το ερώτημα είναι ποιο, μέσα από την πλούσια εκλεκτή ποικιλία σε επαναφορτιζόμενα, ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα, ελαφρά, δυνατά κοπτικά μηχανήματα αλλά και χορτοκοπτικά πλάτης. Εκεί που δεν φτάνει η μηχανή του γκαζόν, ένα πανίσχυρο χορτοκοπτικό STIHL σχεδιασμένο ακριβώς για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, «κλέβει» την παράσταση στον κήπο ή το κτήμα σας. Μεταμορφώστε με άνεση μικρές ή μεγάλες εκτάσεις χόρτου, με έναν ακούραστο σύμμαχο φτιαγμένο με τεχνολογία αιχμής και με όφελος αγοράς έως και 25%! Ανακαλύψτε σήμερα στην ανοιξιάτικη καμπάνια, υπερ-αποδοτικά ηλεκτρικά χορτοκοπτικά STIHL διαθέσιμα από 59€ ή πανίσχυρα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά STIHL από 149€.

stihl2

Μηχανές του Γκαζόν

Το μυστικό για το πιο καλοφροντισμένο και υγιές γκαζόν και φέτος την άνοιξη; Βάλτε μπρος μια μηχανή του γκαζόν STIHL και ανακαλύψτε το! Ισχυροί κινητήρες, τεχνική καινοτομία και χρήστες που απολαμβάνουν σωστή και γρήγορη εργασία. Περιποιηθείτε με τα ίδια συναρπαστικά αποτελέσματα, το γκαζόν του κήπου σας ή μια μεγάλη απαιτητικότερη επιφάνεια. Για εργασίες κοντά στο σπίτι, κάντε σήμερα δικό σας σε προνομιακή τιμή από την ανοιξιάτικη καμπάνια, ένα ηλεκτρικό χλοοκοπτικό STIHL συνώνυμο της πιο «ήσυχης» εργασίας και της πιο πρακτικής αποθήκευσης. Για μεγαλύτερες εκτάσεις με πυκνό & ψηλό χόρτο, αφήστε τη δύναμη μιας βενζινοκίνητης μηχανής γκαζόν STIHL, να σας συνεπάρει. Tip από τους ειδικούς: H ομαλή ανάπτυξη του γκαζόν σχετίζεται άμεσα με τους εξαερωτήρες χλοοτάπητα, οι οποίοι απομακρύνουν βρύα και τριχοειδή χόρτα, επιτυγχάνοντας σε κάθε μα κάθε χρήση, σωστό αερισμό εδάφους.

st4

Ψαλίδια μπορντούρας

Εστιάζουμε στην απόδοση! Τα Ψαλίδια Μπορντούρας STIHL, σας επιτρέπουν να δουλεύετε με απόλυτη ελευθερία κινήσεων, προσφέροντας λειτουργική ευελιξία σε κάθε σας εργασία. Από την πιο απαιτητική κοπή σε χοντρούς και ξυλώδεις φράχτες μεγάλων κτημάτων, μέχρι την πιο δημιουργική λεπτομέρεια σε ένα γρασιδένιο «έργο τέχνης» του κήπου σας, ένα Ψαλίδι Μπορντούρας STIHL διαθέσιμο τώρα από 125€, εγγυάται υψηλή ακρίβεια και 100% επαγγελματικό αποτέλεσμα. Εργαστείτε με άνεση και ευκολία, κρατώντας στα χέρια σας υπερσύγχρονη τεχνολογία με μεγάλη εφεδρική ισχύ, σε περίπτωση που τη χρειάζεστε και δείτε κοπές που ποτέ δεν έχετε ξαναδεί, με την υπογραφή ποιότητας και ταχύτητας STIHL και με όφελος αγοράς έως και 23%.

Πλυστικά/Σκούπες

Όταν το ζητούμενο είναι η απόλυτη καθαριότητα, τότε ο δρόμος προς τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα έχει τη σφραγίδα της STIHL! Ανακαλύψτε στην ανοιξιάτικη καμπάνια 2022, όλη την ευέλικτη στιβαρότητα ενός πανίσχυρου πλυστικού STIHL μόνο από 109€! Το νέο σας μηχάνημα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις πιο δύσκολες επιφάνειες και αγαπάει τις μεγάλες προκλήσεις. Για την πιο γρήγορη και εύκολη απομάκρυνση σκόνης, σκουπιδιών ή υγρών, ξεφυλλίστε μέχρι να συναντήσετε την πρώτη σκούπα για ξηρό καθάρισμα της STIHL και κάντε τις εργασίες που μέχρι τώρα δεν συμπαθούσατε…παιχνιδάκι! Προνομιακές τιμές και δύναμη STIHL, για «καθαρές» αποστολές που στέφονται πάντα με επιτυχία.

st5

Επαναφορτιζόμενη σειρά (Σειρά AP & Σειρά AK)

Στη STIHL, δημιουργούμε μηχανήματα & εργαλεία της επόμενη γενιάς για επαγγελματίες, πάντα με Σύστημα! Απολαύστε τις εργασίες σας όπως ποτέ άλλωστε, επιλέγοντας τις πανίσχυρες αποδόσεις που χαρίζει το Eπαναφορτιζόμενο Σύστημα AP της STIHL, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δυνατών μηχανημάτων και συγχρόνως διαφορετικών αναγκών. Σειρά ΑP της STIHL την άνοιξη, σημαίνει διασφάλιση επαγγελματικής απόδοσης και εργονομικής υπεροχής, μαζί με οικονομικό όφελος, σε κάθε σας αγορά. Και για εκείνους όμως, που αναζητούν επαναφορτιζόμενους εξαερωτήρες γκαζόν, χωρίς καλώδια και χωρίς περιορισμούς, η Σειρά AK της STIHL, είναι εδώ για να «λύσει» τα χέρια και να ανεβάσει το ρυθμό απόδοσης σε κάθε εργασία, αθόρυβα και με τον πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλα, διαθέσιμα σε τιμές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, στην Ανοιξιάτικη Καμπάνια STIHL 2022.

Σύστημα Kombi

75 διαφορετικοί συνδυασμοί τεχνολογικά άρτιων εξαρτημάτων, 75 διαφορετικά μηχανήματα για απαιτητικούς χρήστες, 1 κορυφαίο σύστημα. To σύστημα Kombi της STIHL παρέχει την πιο επαγγελματική ποικιλία σε κινητήρες και εξαρτήματα και σας βοηθάει να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας «στόλο» για κάθε εργασία. Εκεί που η υψηλή απόδοση συναντά την άνετη χρήση και στις πιο «σκληρές» δουλειές, εκεί το Σύστημα Kombi, θα αναδειχθεί σε έναν πολυμορφικό σύμμαχο, ικανό να σας βοηθήσει να φτάσετε όπου δεν έχετε ακόμα φτάσει την εργασία σας. Κάντε το δικό σας σήμερα, με όφελος αγοράς -25% για αγορά 1 κινητήρα και 2 εξαρτημάτων ή -20% για οποιαδήποτε άλλη αγορά.

st7

Ένα ξεφύλλισμα στην ανοιξιάτικη καμπάνια 2022 είναι αρκετό, για να ανακαλύψετε σήμερα στις πιο συμφέρουσες τιμές, τα παγκοσμίως γνωστά μηχανήματα STIHL που θα αναδείξουν όλες τις δυναμικές και τις δεξιοτεχνίες σας, ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές, με τον καλύτερο τρόπο. Γίνετε μέρος του πλανήτη STIHL, ενός πλανήτη συγκλονιστικών επιδόσεων, δημιουργώντας μια πανίσχυρη εργαλειοθήκη από τον leader του είδους.