Το παρασκήνιο της χθεσινής selfie του Μητσοτάκη: «Μου έκαναν νόημα να πάω κοντά»

Newsroom
Το παρασκήνιο της χθεσινής selfie του Μητσοτάκη: «Μου έκαναν νόημα να πάω κοντά»
«Δεν του ζήτησα κάτι άλλο, αλλά αφού ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, θα ήθελα να έρθουν γιατροί στην Κω».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε μέσα από τα social media που διαθέτει, τόσο με φωτογραφίες όσο και με βίντεο, τη selfie που έβγαλε με έναν νεαρό στην Κω, κατά την περιοδεία του στα νησιά των Δωδεκανήσων.

Ο νεαρός αυτός φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 όπου αποκάλυψε το παρασκήνιο για το πλακάτ που κρατούσε και με το οποίο ζητούσε να βγάλει selfie με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ απάντησε και στο «ικανοποιούμε όλα τα αιτήματα» που είπε ο πρωθυπουργός, με τον νεαρό να ζητάει γιατρούς στην Κω.

Ο 21χρονος Αντώνης Ζουμπάς, ο οποίος εργάζεται στο αεροδρόμιο της Κω, τόνισε αρχικά: «Γνωρίζαμε ότι θα περάσει και σχόλαγα εκείνη την στιγμή. Ήθελα να ζητήσω μια selfie, είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και τον σέβομαι. Είχαμε την ιδέα με τους συναδέλφους μου στην αποθήκη, το έγραψαν τα παιδιά το χαρτόνι και βγήκα έξω».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα σταματούσαν καν, αλλά σταμάτησαν και μου έκαναν νόημα να πάω κοντά. Δεν τον περίμενα να σταματήσει. Βγήκε από το αμάξι, μου έδωσε το χέρι του, μετά μόλις μας έβγαλαν φωτογραφίες μου είπε “η selfie;”».

Ερωτηθείς για την λεζάντα του πρωθυπουργού στην φωτογραφία τους, «ικανοποιώ όλα τα αιτήματα» κι αν ζήτησε ο ίδιος κάτι, ο 21χρονος απάντησε: «Εγώ δεν του ζήτησα κάτι άλλο, αλλά αφού ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, θα ήθελα πολύ να έρθουν γιατροί στην Κω που τους έχουμε ανάγκη εδώ».