Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο Λονδίνο για τους εορτασμούς της Βασίλισσας, αλλά έφαγε... πόρτα

Newsroom
Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο Λονδίνο για τους εορτασμούς της Βασίλισσας, αλλά έφαγε... πόρτα
Έκανε τα πάντα για να πάρει προσκλήσεις, ακόμα και τις απλές και όχι VIP, αλλά το παλάτι είχε αντίθετη άποψη.

Μπορεί στις ΗΠΑ αλλά και στα περισσότερα μέρη του κόσμου, να τις ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες για να περάσει, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και στη Βρετανία και δη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το οποίο γιορτάζει το περίφημο Platinum Party! Το ασημένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, δηλαδή τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι 4ήμερες και η Κυβέρνηση της Αγγλίας έχει υποσχεθεί εορτασμούς «που συμβαίνουν μια φορά σε κάθε γενιά», οπότε κάθε διάσημος σε αυτόν τον πλανήτη θα ήθελε να παρευρεθεί για λόγους πρεστίζ και κύρους.

Η οικογένεια Καρντάσιαν δεν αφήνει τέτοιες εκδηλώσεις να χαθούν και η Κι, σύμφωνα με την DailyMail έκανε τα πάντα για να παραστεί. Μόνο που έφαγε… πόρτα. Στο Παλάτι αυτά δεν περνάνε.

Η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τον 28χρονο νέο σύντροφό της Πιτ Ντέιβιντσον, ταξίδεψαν στο Λονδίνο, θεωρώντας δεδομένο ότι θα έπαιρναν προσκλήσεις. Η εμμονή της μάλιστα και η επιθυμία της ήταν τέτοια που όπως ανέφεραν από το περιβάλλον της, δεν την ένοιαζε αν οι προσκλήσεις δεν είναι VIP, όπως συνηθίζει, αρκεί να έχει για να παραστεί.

«Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής», είπε μέλος από το περιβάλλον της.

Εν τέλει, η Κιμ Καρντάσιαν δεν πήρε την πολυπόθητη πρόσκληση και θα πρέπει να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις από την τηλεόραση.

Οι Queen + Άνταμ Λάμπερτ, Αλίσια Κις, Χανς Ζίμμερ, Έλλα Ερ, Κρεγκ Ντέβιντ, Μέιμπελ, Elbow και Τζορτζ Έζρα θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Duran Duran, Andrea Bocelli, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, The Celeste, Νάιλ Ρότζερς, Sigala και Diversity, να ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Διάσημοι από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο θα εμφανιστούν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων οι Ντέιβιντ Ατένμπορο, Έμμα Ραντουκάνου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Στίβεν Φράι, Τζούλι Άντριους, The Royal Ballet, Έλι Σίμοντς, ενώ και ο Έλτον Τζον ετοιμάζει μια σπουδαία εμφάνιση.

Το σόου- που θα διαρκέσει δυόμισι ώρες- θα κλείσει η Νταϊάνα Ρος, με την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 15 χρόνια.